‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Klik her for at læse nyhedsbrevet i din browser
 
 
 
 
POLITIKEN SPORT
 
 
 
Godmorgen, kære læser
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Politikens sportsredaktion.
 
De danske håndboldkvinder er kommet blændende fra start ved EM, hvor holdet i Herning har hentet to sejre - i fredags mod Slovenien og søndag aften mod Montenegro.
 
Tirsdag venter Frankrig i en gruppefinale og en kamp med enorme perspektiver. Sejr vil nemlig betyde maksimumpoint med over i mellemrunden og dermed et stort skridt mod medaljekampene.
 
»Det vil være sindssygt fedt at slå et fransk hold og tage den bølge med ind i mellemrunden. Det vil betyde meget, så vi vil gøre alt for at slå Frankrig«, siger højrebacken Mette Tranborg, der søndag kunne se målvogter Sandra Toft brillere mellem stængerne med en redningsprocent på 48.
 
     
 
Fodbold. Liverpool sejrede 4-0 i søndagens sene Premier League-dyst mod Wolverhampton. Det var første gang i næsten ni måneder, der var tilskuere til en kamp på Anfield. Det gav Liverpool-manager Jürgen Klopp gåsehud. »Kampen, atmosfæren, det var så dejligt, at jeg fik gåsehud. De begyndte at synge ’You’ll Never Walk Alone’. Jeg vidste ikke, at det kunne føles så godt«, siger Klopp til BBC efter kampen og tilføjer: »Vi har ventet på at vende tilbage til normalen. Normalitet er godt. Jeg tror ikke, at vi værdsatte det nok. Det var meget, meget rørende.
 
Motorsport. Sergio Perez (Racing Point) blev søndag den første mexicaner til at sejre i et formel 1-grandprix i 50 år, da han kom først over stregen i Bahrain. »Det giver mig en smule mere ro i sindet«, siger Sergio Perez om sejren i sit løb nummer 190 ifølge nyhedsbureauet AFP. Han tilføjer: »Jeg har drømt om det her øjeblik i ti år«. Perez’ Præstationen var ekstra imponerende, fordi han kørte sig op helt nede bagfra, hvor han på et tidspunkt lå nummer 18 og sidst af de fortsat deltagende kørere. »Det handlede om ikke at give op. Jeg sagde til teamet, at bilen føltes som en limousine. Vi havde en fantastisk hastighed, og vi læste løbet godt«, siger han.
 
Fodbold. Trods savnet af de rutinerede Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic sejrede AC Milan i Serie A mod Sampdoria og fastholdt dermed forspringet på fem point ned til nummer to, lokalrivalen Inter. »Dette hold er i stand til at få det maksimale ud af enhver situation, selv de mest negative. Jeg bliver til stadighed overrasket over, hvor modent holdet er«, siger Milan-træner Stefano Pioli efter 2-1-sejren til Sky Sport Italia.
 
     
 
Dagens tv-tip. Brøndby og topscorer Jesper Lindstrøm kan stryge til tops i Superligaen med en sejr over AGF i aften. Der er kickoff k.. 19 på TV3 Sport.
 
 
 
Med venlig hilsen
 

Journalist/jourhavende, sportsredaktionen på Politiken
 
 
 
REDAKTIONEN ANBEFALER
 
 
 
For 26 år siden scorede han mod FCK. Nu er han chefen
 
 
 
Annonce
 
Annonce
Annonce
 
Her er de gode, de usikre og de grusomme hold i Superligaen
 
Runden rundt: Her er de gode, de usikre og de grusomme hold i Superligaen Her er de gode, de usikre og de grusomme hold i Superligaen
 
 
Musikken spiller til en håndboldfest uden gæster
 
Velkommen til EM i coronaprotokol: Musikken spiller til en håndboldfest uden gæster Musikken spiller til en håndboldfest uden gæster
 
 
 
MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER
 
1 »Lad være med at gå efter akademiker-kvinder, for de ved ikke, hvad de vil have«
 
 
 
2 Mette Frederiksen vil mandag annoncere delvis nedlukning flere steder i Danmark
 
 
 
3 Sender åbent brev til Folketinget: Eksperter frygter, smitten vil stige kraftigt de kommende uger
 
 
 
4 Antal nye smittede med covid-19 når rekord
 
 
 
5 Mathias har valgt en elendig karrierevej: »Der er ingen pensionsopsparing, der er ikke betalt noget af på studiegælden endnu, og jeg kan ikke låne penge til et hus«
 
 
Annonce
 
 
 
Vicedirektør til By, Kultur og Miljøområdet
 
Frist: 11/01/2021 Læs mere
 
Erfaren biostatistiker
 
Frist: 06/01/2021 Læs mere
 
Faglig leder til Digitalisering og IT
 
Frist: 11/01/2021 Læs mere
 
Virksomhedsleder til Autismecenter Vestsjælland i Slagelse Kommune
 
Frist: 05/01/2021 Læs mere
 
Projektchef til køb & salg af kommunale ejendomme
 
Frist: 07/01/2021 Læs mere
 
Se alle jobs