CORONA

Niet één kartelpartij kwam opdagen bij het debat over de belangrijkste wetswijziging van het jaar. In een nagenoeg lege plenaire zaal hield Gideon van Meijeren een vernietigend betoog van ruim een halfuur lang. De hoofdelijke stemming dinsdag over de A-status van corona is allesbepalend. Kiezen Kamerleden voor een permanente gezondheidsdictatuur, medische apartheid en een voortdurende staat van angst? Of kiest de Kamer samen met FVD voor liefde, vrijheid en democratie?

 
 
 

EVENT

Vanmiddag om 16:00 komt FVD bijeen in en rondom het strandpaviljoen BeachLine Beach te 's-Gravenzande. Honderden bezoekers hebben zich al aangemeld, maar er zijn nog steeds plekken vrij! Gratis voor leden en introducees, €5,- voor niet-leden. Wees erbij!

 
 

RECHTSZAAK

Crowdfunding voor YouTube-rechtszaak volbracht

FVD gaat Big Tech-censuur aanpakken met een historische rechtszaak tegen YouTube: mogen grote Amerikaanse techbedrijven Nederland de wet voorschrijven, of andersom? Binnen een mum van tijd haalden we €50.000,- op. Bedankt voor uw steun! Onze advocaten zijn er klaar voor.

 
 
 

TERRORISME

Kabinet haalt IS-terroristen naar Nederland

Islamitische terreur heeft duizenden onschuldige Europeanen het leven gekost. Onder hen waren vrouwen, kinderen. De naïeve, ofwel kwaadaardige open-grenzen-politici die deze doden op hun geweten hebben, vergeten dat het liefst zo snel mogelijk. Freek Jansen niet. Geen jihadist mag ooit nog voet op onze bodem zetten.

 
 

CORONA

De Jonge weigert in te gaan op succes Florida en Texas

Texas en Florida hebben alle coronamaatregelen in één klap opgeheven, terwijl omringende staten het totalitaire Hugo de Jonge-model bleven hanteren. Geen enkel verschil in de cijfers. Wanneer Gideon van Meijeren minister Hugo de Jonge hierop bevraagt, wringt hij zich in allerlei bochten om geen antwoord te hoeven geven.

 
 

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.