De wekelijkse nieuwsbrief voor en door de secretaresse. Nieuws, tips en leuke uitjes.
Kun je de nieuwsbrief niet lezen, klik hier voor de online versie.


DIRECTIESECRETARESSE.NL   04/03/2019

Vergaderen in de natuur inspireert enorm

Vergader eens in rust en ruimte op 1 van deze mooie vergaderlocaties in de bossen. Maak een wandeling door de natuur en laat u inspireren. Groen is goed voor ieders gezondheid en zorgt ervoor dat er weer nieuwe ideeen ontstaan. We hebben een aantal bijzondere locaties op een rijtje gezet. 
Check hier onze TOP 5 Vergaderlocaties in de Nederlandse bossen

 

Brugge & Beach bedrijfsuitje: De ideale combinatie van Stad & Strand in België

Een unieke combinatie tussen stad en strand. Het programma begint met een bezoek aan de prachtige Middeleeuwse stad Brugge. Met de City Challenge Brugge maakt u op ludieke wijze kennis met deze historische stad. De over-nachting is aan het strand zodat u de 2e dag de activiteiten op het strand kunt doen.
Lees hier alles over dit 2-daagse Programma

Divider
Banner
Divider

TIP voor een bedrijfsfeest: Oostenrijks feest op de Veluwe

Beleef een hilarisch feest met het personeel ! Met dit themafeest gaat u een spectaculair parcours afleggen op de latten. Aansluitend samen lekker genieten van een uitgebreid Oostenrijks buffet en daarna kunt u met uw collega's een feestje bouwen tijdens de après ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Interesse? Bekijk hier het complete programma.

 

2-daags All in vriendinnen arrangement

Leuke tip om met vriendinnen 2 dagen te genieten van een ALL IN programma op de Veluwe. U slaapt met z'n allen in 1 lodge. Tijdens de 2 dagen zijn er allerlei leuke activiteiten gepland. Van e-chopper rijden, tafelgrillen, bowlen en midgetgolfen en natuurlijk is er tijd om even gezellig samen weer bij te kletsen! Ook zin in een uitje met vriendinnen?
Lees hier alles over het arrangement!

Divider

Vergaderen op een verrassend mooi landgoed in Brabant

Dit landgoed creëert de juiste omstandigheden voor zakelijke bijeenkomsten als trainingen, vergaderingen en workshops. De groene omgeving, uitstekende faciliteiten en uitmuntende service maken het landgoed een bijzondere ontmoetingsplek.
Meer weten? Lees hier alles over de vergaderlocatie!  

 

2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland    

Onder de duinen van Renesse ligt een prachtige vergader-locatie waar u op 100 meter lopen op het strand staat. De locatie biedt alle faciliteiten om uitstekend te vergaderen, teamactiviteiten te doen op de locatie zelf of op het strand. Een bijzondere locatie.
Bekijk hier het 32-uurs arrangement in Renesse 

 

32-uurs Vergader-arrangement in de Achterhoek!    

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in een rustige omgeving? Deze locatie bevindt zich midden in de bossen van Lochem. De vergaderruimtes beschikken over een eigen terras en kijken uit op de goed onderhouden tuin.
Ontmoet uw relaties in Achterhoek?  

Divider
Banner
Divider
http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/UUqFbzvUJIrySx9Yi7aJUtua8NJCIDx3WyYmR5xE/