CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Laatste kans: Het gloednieuwe boek Onderstroom van bestsellerauteur en publiekslieveling Linda Jansma. Nu als welkomstcadeau bij De Crime Compagnie Club. Alléén vandaag nog geldig tot 23:59 uur.

Ontvang iedere maand de nieuwe thriller van De Crime Compagnie thuisgestuurd voor slechts 15,- i.p.v. 21,99. En ontvang nu de thriller Onderstroom cadeau. 

Mis het niet

DE VOORDELEN VOOR LEDEN

  • Als eerste de nieuwste Crime Compagnie-thriller in huis voor slechts 15,- per maand.
  • Geen verzendkosten!* (m.u.v. Belgische Abonnees)
  • Welkomstcadeau Onderstroom – Linda Jansma (t.w.v. 21,99)
  • Leuke extraatjes
Meld je hier aan

Ik herinner het me als de dag van gisteren. De lijnen die tegen de mast klapperden, de wind die het grootzeil liet bollen. De verwachtingsvolle gezichtjes van de twee kinderen in oranje reddingsvesten die gespannen in de kuip zaten en toekeken terwijl hun derde zeilmaatje het grootzeil van de ene naar de andere kant overzette. Ik vroeg de kinderen hoe deze manoeuvre werd genoemd en op het moment dat uit alle drie de monden ‘Gijpen!’ werd geroepen, zag ik hem staan. Op de steiger die het dichtst bij de zeilschool lag. Zijn armen hingen verslagen langs zijn lichaam en ik wist meteen dat het mis was.

‘Ze hebben haar gevonden,’ zei hij zacht, zodra ik had aangemeerd. De drie kinderen – twee meisjes, één jongen, alle drie dertien jaar oud – waren meteen aan de slag gegaan met het nachtklaar maken van de zeilboot en hadden niet door dat de woorden een einde maakten aan mijn geluk.

Ik weet nog dat ik niets zei. Behalve het feit dat ik niets wíst te zeggen, kón ik het ook niet. Er waren geen woorden die konden omschrijven wat er door me heen ging, wat ik voelde. De zin ‘ze hebben haar gevonden’ drukte het onweerlegbaar in al zijn gruwelijkheid uit: ze was dood. En ik stond daar maar. Totdat Gerlof me uiteindelijk in zijn armen nam en tegen zich aandrukte. Pas toen kwamen de tranen. 

Fragment uit Onderstroom

Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.