Vergeet-me-wel: Zo verdwijn je van Google

2 months ago


Text only:

webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 19 april 2019Vergeet-me-wel: Zo verdwijn je van GoogleVeel mensen hebben 'zichzelf' wel eens gegoogled. Vul je eigen naam in bij de zoekmachine en er komen allerlei sites bovenduiken. Wellicht zitten daar resultaten tussen die je liever niet zo open en bloot vindbaar wilt hebben. Je kunt dan een verzoek doen om deze links van Google te verwijderen. Hier vertellen we je hoe dat moet. Overigens hoeft Google je verzoek niet in te willigen. 


 

Gadgets voor een betere zithoudingWie veel achter de pc zit, kan daar lichamelijke klachten van krijgen. Met name in de rug en in de schouders. Om de ergonomie te bevorderen, zijn er al veel speciale gadgets op de markt. We hebben er onlangs twee getest. Re-mind is een apparaatje biedt geheugensteuntjes om rechtop te zitten en het USB Massage Pillow van Sandberg helpt de spieren ontspannen. Bevallen ze?


Lees de Re-mind review
Lees de USB Massage Pillow review

ASUS ROG Zephyrus S GX701GX

 Of het nou om games, tekstverwerken, filmkijken of beeldbewerking gaat: een groter scherm maakt het allemaal net iets makkelijker. Helaas betekent een groter scherm ook meer gewicht en een grotere laptop om mee te slepen – behalve bij de Zephyrus S GX701GX.
Zo stelt Google straks andere browsers en zoekmachines voorGoogle ziet zich genoodzaakt om Android-gebruikers te wijzen op alternatieven voor de Chrome-browser en de Google-zoekmachine. Dit onder druk van de Europese Commissie, die er op verschillende fronten voor waakt dat Google geen monopolieposities inneemt. Nu is bekend hoe dat er straks uit ziet.
Lees verder ...


BlackBerry Messenger stopt na 14 jaar trouwe dienstBlackBerry Messenger is vanaf 31 mei niet meer te gebruiken, zo maakt platformhouder Emtek vandaag bekend. Daarmee komt er een einde aan een chatdienst die inmiddels alweer 14 jaar bestaat en in het verleden erg populair bleek.
Lees verder ...


Facebook blundert opnieuw met privacy en wachtwoordenFacebook is lek. Het ene schandaal is nog niet afgesloten of de volgende blunder komt alweer naar buiten. Zo hebben er veel meer Instagram-wachtwoorden op de tocht gestaan dan eerder gedacht, en blijkt Facebook anderhalf miljoen adresboeken van nieuwe gebruikers heimelijk te hebben opgeslagen.
Lees verder ...


Goed verstaanbaar met Battle Buds van Turtle BeachGamers zijn vaak aangewezen op grote koptelefoons, omdat microfoons in oordopjes niet de kwaliteit bieden die nodig is in online games. Turtle Beach wil daar verandering in brengen.
Lees verder ...


Nieuwe Xbox lust geen schijfjesMicrosoft heeft een nieuwe Xbox aangekondigd. Bijzonder aan de Xbox One S All-Digital Edition is dat er geen fysieke games meer op gespeeld kunnen worden: de console heeft namelijk geen schijfstation meer.
Lees verder ...
Heeft u een vraag aan de FAQman?Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.
OpenOffice Writer: automatische briefaanhefU ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.


Computeridee.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019