ELF Voetbal nieuwsbrief van 08-05-2020
Vergeten Helden Special: Achttien interviews met uit het oog verloren helden

Jaren, seizoenenlang waren ze de helden van de Eredivisie. Eenmaal verdwenen van de Nederlandse velden raakten ze in de vergetelheid. De een wat meer dan de ander. ELF Voetbal speurde negentien voormalige spelers op en tekende hun verhaal op. Dat leidde tot een extra dik nummer: de Vergeten Helden Special.


Lees verder
Interview Julio Ricardo Cruz: "Het zou mooi zijn om een speler naar Feyenoord te brengen"

In 1997 verraste Feyenoord met de aankoop van de toen nog onbekende Julio Ricardo Cruz. In korte tijd zou El Jardinero, zoals zijn bijnaam in eigen land luidde, uitgroeien tot een sensatie in de Eredivisie. Nu heeft de Argentijn hele andere prioriteiten. "Ik wilde me inzetten voor de mensen, maar kwam erachter dat politiek eigenlijk niets voor mij is."

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder
Hoe COVID-19 FC Dordrecht redelijk ontziet

Hoe moet je stilte interpreteren? In het geval van FC Dordrecht zijn we eraan gewend dat de club niet iedere week de voorpagina’s siert. Toch vonden we het zorgwekkend stil geworden aan de Krommedijk, waar de financiële nood eerder dit jaar zeer hoog was geworden. Voor de actuele stand van zaken belden we met Frank Berkhout van de Dordtse supportersvereniging.

Lees verder
PANNA! Voetbalagenda 2020/21 is uit!

Hij is er weer: de PANNA! Voetbalagenda 2020/21! Mooie foto’s, weetjes, tips & tricks en natuurlijk ook alle ruimte voor het invullen van je rooster en je huiswerk. School en voetbal gaan heel goed samen!

Lees verder