3 oktober 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Vergunning fusie PostNL en Sandd terecht geweigerd
[Nieuws] De Autoriteit Consument en Markt handelde in 2019 correct, door de vergunning voor de fusie van PostNL en Sandd te weigeren.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
'BCC vlak voor faillissement bijna verkocht'
[Nieuws] Naar het schijnt was elektronicaketen BCC enkele weken geleden nog interessant voor een opkoper van restpartijen. Nadat die verkoop op het laatste moment niet doorging, is het doek definitief gevallen voor de keten.
twitter facebook linkedin
lees verder
Duurzaamheid en efficiëntie in één verpakking voor AHV International
[Advertorial] In de zoektocht naar duurzamere verpakkingen, schakelde AHV International samen met Bangma Verpakking over van plastic naar karton. Een op maat gemaakte verpakkingsoplossing werd gecreëerd: Stevige postdoos met plakstrip: eenvoudig in elkaar te zetten en biedt een sterke bescherming voor waardevolle producten; Gepersonaliseerde bedrukking voor behoud huisstijl en duidelijke productinformatie.
image
image
Pokon voor experimenteercultuur
[Tips] Een bloeiende experimenteercultuur is de sleutel tot innovatie en groei voor elk bedrijf. Maar hoe weet je of jouw organisatie op de juiste weg is om een vruchtbare omgeving voor experimenteren te creëren? Hieronder een aantal randvoorwaarden als hygiënefactor en drie cruciale pijlers om te monitoren en te cultiveren binnen je organisatie.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
BusinBedrijf gaat verder als Vehikit
[Nieuws] Webshop in bedrijfswageninrichting BusinBedrijf verandert zijn naam in Vehikit. Het bedrijf doet dat om verder over de grens te kunnen groeien met een Europees merk.
twitter facebook linkedin
lees verder
Econnections: Samen de e-commerce keten verduurzamen
[Advertorial] PostNL is al jaren de trotse hoofdsponsor van Shopping Today. Hét kennisevent waar je kennis opdoet over alle ontwikkelingen in e-commerce. Econnections brengt impact gedreven start en scale-ups, e-commerce, logistieke bedrijven, en de technologiesector samen. Hoe ze oplossingen creëren die de milieu-impact van e-commerce verminderen en hoe ze de verduurzaming van de totale e-commerce sector willen versnellen, hoor je tijdens een sessie van Nienke Nijhuis en Cecile Post.
image
image
Aircoshop meegezogen in faillissement BCC
[Nieuws] Webshop Aircoshop – dat in 2021 nog werd overgenomen door BCC – staat op de rand van het faillissement. Aan het bedrijf is surseance van betaling verleend.
twitter facebook linkedin
lees verder
CustomerFirst Congres: hoe verbindt de virtuele agent Wout burgers en Politie?
[Advertorial] Virtueel agent Wout is nu meer dan een jaar live en voert op dit moment zo'n 1000 gesprekken per dag. Caspar Doing van Politie Nederland laat aan de hand van pakkende voorbeelden uit de samenleving zien hoe deze chatbot past in het veranderende landschap van politiecontact, maar ook waarom er dag en nacht altijd collega's van Wout klaar zullen staan om live chat contact over te pakken vanuit de Regionale Contactcentra. Mis deze sessie niet en kom op 5 oktober naar het CustomerFirst Congres!
image
image
Nieuw in de Markt: Filmore
[Interview] Pure player Filmore lanceerde met een campagne, ‘The First One Hundred’. Binnen twee dagen waren de eerste honderd paar schoenen verkocht.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.