Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Verhuizen voor de fiets(liefde)

Margriet is een echte veelvraat wat fietsen betreft, van race tot mtb en vakantiefiets. Haar liefde voor de fiets is zelfs zo groot dat ze daarvoor naar Le Mont-Dore in Frankrijk is verhuisd. Niet in haar eentje, maar samen met haar man die ze tijdens haar eerste fietsvakantie leerde kennen.

Fiets

Getest

Aerohelm met handig LED-lampje

Wij hebben de aerohelm Levante van het Italiaanse Salice getest. Hij oogt niet heel bijzonder, maar is zeker de moeite van het uitproberen waard. Vooral in combinatie met de 011 RW racebril oogt het nog best snel..

Fiets

Weinig tijdritkilometers

Tourparcours is voorgesteld, Dumoulin baalt

De Tour de France 2019 kent weinig tijdritkilometers. Dat is slecht nieuws voor Tom Dumoulin, want de Nederlander had op iets meer individuele kilometers tegen de klok gehoopt dan de gepresenteerde 27.. Op onze site vind je het parcours.

Herstel, herstel, herstel

En een extra kortingscode voor jou!

Optimaal herstellen na een fietstraining, wie wil dat nou niet? Je ontvangt nu een Vifit Sport Recovery Shake ter waarde van €27,95 bij een half jaar abonnement op Fiets. Gebruik dit weekend de code VIFITSPORT en je krijgt nog eens €2,50 extra korting! Je betaalt dan slechts €32,50!

Fiets
Fiets

Nu ook als Nespresso cups

Een magistraal kopje koffie!

Dat wielrennen en koffie één van de allerbeste combinaties is weten we al een tijdje. Il Magistrale, bekend van de koffiebonen zoals de Cima Coppi, Bom van Balen en de Gravel Grinder heeft nu ook Nespresso cups! Ze zijn biologisch afbreekbaar en bevatten 100% Arabica koffiebonen. Da's even lekker!

Fiets

Getest

Telefoonhouder van Rok Form

Je smartphone met een simpele beweging ‘steenvast’ op het stuur bevestigen. Zo stevig dat hij er tijdens het fietsen onmogelijk af kan vallen. En dat terwijl je ‘m ook heel eenvoudig met één klik kunt losmaken? Rok Form zegt dat dit mogelijk is..

Fiets

Advertorial

De nieuwe XC Racing Brothers

De XC tracks worden technisch uitdagender; snelle richtingsveranderingen, drop-offs, rockgardens, wortelpaden en steile hellingen wisselen elkaar voortdurend af. Schwalbe heeft daarom een bandencombinatie ontwikkeld die aan de eisen van de XC racer voldoet; De Racing Ray (voor) staat voor uitgebalanceerd stuurgedrag, betrouwbaar bochtenwerk en gecontroleerd remmen. 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer