Ahlmann Nederland en Van Werven verrassen met elektrische AZ 95 zwenklader
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Huur&Stuur speelt met hybride contracten in op toenemende behoefte aan flexibiliteit
(advertorial)
alt
Change the world of digging
Graven, nivelleren, afvlakken, sleuven trekken, hellingen maken, lostrekken, grijpen, tillen, vegen, verdichten … Sneller, preciezer en efficiënter met engcon. Al 30 jaar!
VIDEO | Ahlmann Nederland en Van Werven verrassen met elektrische AZ 95 zwenklader
Alhmann Nederland heeft in samenwerking met Van Werven in Oldebroek een elektrische Ahlmann AZ 95 zwenklader ontwikkeld. De machine wordt opgenomen in de verhuurvloot van Van Werven.
Lees verder >
‘Overstappen naar duurzaam materieel; bouwers ontkomen er niet langer aan’
Aannemers doen er bij de investering in nieuw materieel verstandig aan om verder te kijken dan de kosten van aanschaf of brandstof. Duurzaam materieel zal financieel gezien steeds vaker als beste optie uit de bus komen, kijkend naar de gehele levenscyclus.
Lees verder >
Beleid om aanrijdingen op bouwplaatsen te voorkomen wordt aangescherpt
Er moet meer worden gedaan aan het voorkomen van aanrijdingen door manoeuvrerende voertuigen en bouwmachines op een bouwplaats. Dat vinden de ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GSVB), waaronder de zeven grote bouwbedrijven van Nederland.
Lees verder >
Liebherr R922 Stage V voor Netjes Kampen: ‘De groenste machine is vaak Liebherr-geel’
Netjes Kampen heeft een Liebherr R922 in gebruik genomen. De rupsgraafmachine, in Stage V-uitvoering, wordt ingezet bij de aanleg en het onderhoud van landschappelijk groen en natuurgebieden.
Lees verder >
Partnernieuws
Constructioneering: een verbeterde aanpak van bouwprojecten
De bouw is een van de grootste productie-industrieën ter wereld en toch blijft grootschalige automatisering uit. Als we de benodigde groei van infrastructuur daadwerkelijk willen realiseren, moeten bouwprojecten anders worden aangepakt. Productiviteit en samenwerking moeten worden verbeterd.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright