Hoge herstelkosten en vertraging van de planning
Installatie Journaal
Online versie
Verkeerde aanpak ATEX-installaties: voorbeelden
In de dagelijkse praktijk van installateurs wordt vaak gedacht aan de snelheid van installeren en kortingspercentages. Bij ATEX-installaties ligt dat echt anders. In dit artikel geven we voorbeelden van een verkeerde aanpak die resulteerde in hoge kosten.
Lees verder >
Nieuwe commercieel directeur Oosterberg: ‘Marktpotentie sector groot’
Als nieuwkomer in de installatiesector ziet de nieuwe commercieel directeur van Oosterberg, Ariën Brak, veel marktpotentie. 
Lees verder >
Mespatronen trekken: met welke PBM’s?
Werken onder spanning is verboden zoals staat beschreven in het Arbobesluit 3.5. Uitzonderingen op deze regel zijn er slechts bij zeer hoge uitzondering. 
Lees verder >
Goede schakelkastverlichting: tien kenmerken
Waaraan herken je goede schakelkastverlichting? Er is een aantal aspecten waar je rekening mee kunt houden bij de keuze van deze verlichting.
Lees verder >
Praktijktest met thuisbatterij, deel 2
In 2019 lieten Joost Straat en zijn vrouw hun energiepositieve woning bouwen. State-of-the-art natuurlijk, maar ja, de ontwikkelingen gingen door. 
Lees verder >
Meer artikelen
Sponsored content
Frans kantoorpand volledig gemoderniseerd
Energie besparen, maar toch een hoog verlichtingsniveau. Dat was de doelstelling bij de renovatie van een kantoorpand in Molsheim, Frankrijk.
Lees verder >
Blog
(H)erken een goede power quality
Ondanks de vele richtlijnen blijft het een uitdaging om de veiligheid, maar ook de kwaliteit van elektriciteit te borgen. Een goede power quality bespaart veel energiekosten. 
Lees verder >
Overzichtsartikel
Groene waterstof
Groene waterstof lijkt een interessante vervanger van aardgas, onder andere in de gebouwde omgeving. Met groene waterstof kunnen verschillende processen worden verduurzaamd.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright