Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van juni!
 
Zin in een onvergetelijke reis naar Amerika? Neem een kijkje in onze top 10 unieke reizen voor deze periode! Laat je verrassen door de variëteit aan bestemmingen en ervaar de magie van de USA. En voor een extra bijzonder uitstapje hebben we dé tip: de top 5 uitgestrekte indianenreservaten in Arizona die je niet wil missen 🏜️
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Into the Wild Van Yosemite tot Yellowstone
Vanaf € 3.920 - excl vlucht
Ervaar het beste van Amerika met Riksja Amerika. Begin je avontuur in de prachtige stad San Francisco. Verken de iconische bezienswaardigheden zoals de Golden Gate Bridge en Alcatraz, en geniet van de culinaire hoogstandjes in Chinatown. Daarna ga je op weg naar de majestueuze Grand Canyon, een van de grootste natuurlijke wonderen ter wereld. In Yellowstone National Park slaap je in een eenvoudige cabin midden in de natuur, waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van dit unieke gebied. Sluit je reis af in het prachtige Salt Lake City, waar je kunt ontspannen en nagenieten van alle indrukken.
Bekijk deze 25-daagse reis
Groepsreis Van New Orleans naar New York
Vanaf € 3.895 - incl vlucht
Een muzikale en historischereis door Amerika met Djoser. Volg de legendarische 'Blues Trail' en laat de klanken van de klassieke Amerikaanse muziek je hart raken. In Memphis, de thuisbasis van Elvis Presley, en Nashville, de hoofdstad van de countrymuziek, ervaar je de ziel van de Amerikaanse muziekcultuur. Reis door de adembenemende landschappen van de Great Smoky Mountains en de Blue Ridge Mountains, waar de natuur op zijn mooist is. In Washington D.C. wachten talloze iconische monumenten en bezienswaardigheden op je, terwijl het historische Philadelphia je mee terugneemt naar de tijd van de Founding Fathers.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Treinreis New York and Washington by Rail
Vanaf € 1.166 - excl vlucht
Ontdek de veelzijdigheid van Amerika met 333travel! Begin je avontuur in het bruisende New York, waar de energie van de stad je direct zal betoveren. Maak een fietstocht door het iconische Central Park, bewonder de indrukwekkende skyline vanaf het Vrijheidsbeeld en geniet van een inspirerend gospeloptreden in Harlem. Je verblijf in een centraal gelegen hotel in Manhattan zorgt ervoor dat je altijd dicht bij de actie bent. Na een aantal onvergetelijke dagen in New York, stap je aan boord van de trein naar de sfeervolle hoofdstad, Washington D.C. Ontdek de charmante wijken vol gezellige boekwinkels en sfeervolle restaurants. 
Bekijk deze 7-daagse reis
Autorondreis Experience the Pristine Nature of the Rockies and Northwest
Vanaf € 5.799 - incl vlucht
Maak kennis met een ongerept stukje natuur in de majestueuze Rocky Mountains tijdens een onvergetelijke roadtrip georganiseerd door Tenzing Travel. Start je avontuur met indrukwekkende wandelingen en adembenemende vergezichten in Glacier National Park. Hier kun je verblijven in comfortabele accommodaties dicht bij de ingang van het park, zodat je de natuur op zijn best kunt ervaren. Vervolgens ga mee op een avondsafari door Yellowstone National Park, waar je op zoek gaat naar de rijke fauna van het park, waaronder beren, wolven en bizons. Eindig je reis in het unieke Salt Lake City, een stad die bekend staat om haar indrukwekkende natuurlijke omgeving en culturele bezienswaardigheden.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Autorondreis Texas: The Lone Star State
Vanaf € 2.218 - incl vlucht
Beleef het avontuur in het Zuiden van de USA met NBBS Reizen. Je avontuur begint bij de adembenemende Palo Duro Canyon, de op één na grootste van de USA en biedt spectaculaire uitzichten en prachtige wandelpaden. Verken de iconische Route 66 en bewonder de unieke kunstinstallatie van Cadillac Ranch. Reis door naar de dynamische steden Dallas, Austin en San Antonio. In Dallas proef je de mix van moderne cultuur en historische charme, in Austin ervaar je de levendige muziek- en kunstscene, en in San Antonio wandel je langs de schilderachtige River Walk en bezoek je de historische Alamo.
Bekijk deze 16-daagse reis
Natuurrondreis West Amerika
Vanaf € 3.190 - excl vlucht 
Een onvergetelijke roadtrip door West-USA met SNP Natuurreizen. Je begint in het betoverende San Francisco, waar je de beroemde Golden Gate Bridge kunt bewonderen en door de karakteristieke straatjes kunt slenteren. Vervolgens ervaar je de glitter en glamour van Las Vegas, de stad die altijd vol leven zit. Sta oog in oog met de grootsheid van Yosemite's watervallen en bergtoppen, en ervaar de stilte en uitgestrektheid van Death Valley. Ontdek de adembenemende schoonheid van Zion en Bryce, en sluit je avontuur af met het onvergelijkbare uitzicht over de Grand Canyon.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Groepsreis Alaska en Yukon
Vanaf € 6.349 - incl vlucht
Sawadee nodigt je uit voor een onvergetelijke reis door het adembenemende Alaska! Verlies jezelf in de majestueuze schoonheid van het Denali Nationaal Park, waar gigantische gletsjers en diepe fjorden op je wachten. Tijdens deze groepsrondreis ontmoet je niet alleen adembenemende landschappen, maar ook de wilde bewoners van dit ruige terrein: kariboes, wolven en zelfs grizzlyberen. En dankzij de eindeloze zomerdagen beleef je elke minuut intens. Als je een echte avonturier bent die houdt van natuur en actie, dan is deze reis perfect voor jou.  
Bekijk deze 22-daagse reis
Autorondreis Uitgebreid New England
Vanaf € 2.850 - excl vlucht
Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur met Van Verre Reizen en ontdek de adembenemende schoonheid van New England in de Verenigde Staten! Deze exclusieve rondreis begint in de betoverende stad Boston, doordrenkt van geschiedenis en bruisend van cultuur. Van daaruit voert de reis je langs de schilderachtige kustlijn, waar de natuur zich in al haar pracht ontvouwt, van majestueuze kliffen tot glooiende heuvels en imposante bergen. Sluit je reis af op het idyllische Martha's Vineyard, een paradijselijk eiland. 
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Autorondreis New York & Parks of the West
Vanaf € 2.903 - incl vlucht
Verken New York en de meest bekende parken van het westen met AmerikaPLUS. Je reis begint met het verkennen van de levendige straten van Manhattan voordat je naar de westkust vliegt. Laat je betoveren door de majestueuze landschappen van Joshua Tree, de adembenemende vergezichten van de Grand Canyon en de rust van Yosemite National Park. Verlies jezelf op de legendarische Route 66 en geniet van de spectaculaire kustlijn langs Highway 1 op weg terug naar Los Angeles. Sluit je avontuur af met drie ontspannende nachten in LA, terwijl je nageniet van alle onvergetelijke momenten die je hebt beleefd.
Bekijk deze 22-daagse reis
Luxe Reis Hawaii Deluxe
Vanaf € 24.900 - incl vlucht
Ontdek Hawaii en meer met Tico Reizen. Begin je avontuur in het bruisende Los Angeles, waar je verblijft in het legendarische Hotel Bel-Air. Vervolg je reis naar de betoverende eilanden van Hawaii, waar je wordt ondergedompeld in de adembenemende natuurlijke wonderen. Van het verkennen van de indrukwekkende vulkanen op Big Island tot aan ontspannen op de tropische stranden van Maui, elke dag belooft nieuwe avonturen. En vergeet niet de gastronomische hoogtepunten van San Francisco en de weelderige wijngaarden van Napa Valley.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel