Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van april!
 
Ben je klaar voor een epische reis naar de Verenigde Staten? Bekijk onze top 10 reisbestemmingen die je hart zullen veroveren! Van de zonnige stranden van Californië tot de betoverende schoonheid van de Grand Canyon, er is voor elk wat wils. Vergeet niet onze speciale reistip te ontdekken: Dit zijn de top 5 leukste activiteiten voor jong en oud in Amerika!
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Swingend door de Deep South
Vanaf € 2.170 - excl vlucht
Ontdek het zuidelijke juweel van Amerika met Riksja Amerika. Laat je betoveren door de opzwepende ritmes van het zuiden terwijl je langs de muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans reist. Verken het iconische Graceland en ervaar de glamour en de tijdloze erfenis van Elvis Presley. Trek dieper het zuiden in en ontdek de adembenemende natuur van het Great Smoky Mountains National Park, waar groene valleien en imposante bergtoppen op je wachten. Ontdek de geschiedenis van het zuiden tijdens een bezoek aan historische plantagehuizen en ervaar de erfenis van de katoenplantages. 
Bekijk deze 14-daagse reis
Groepsreis West-Amerika
Vanaf € 4.395 - incl vlucht
Laat Djoser jouw gids zijn door het adembenemende zuidwesten! Verken de grootsheid van Yosemite, de magie van de Grand Canyon, de betoverende Bryce Canyon en de spirituele rust van Zion. Sta versteld van de natuurlijke pracht en de rijke Indiaanse cultuur. Maar dat is slechts het begin! Ontdek ook de opwinding van steden zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Sluit je dag af op de stranden van Californië, genietend van de zonsondergang langs de kust.  
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Fly Drive Best Deal Las Vegas en Indian Trails
Vanaf € 1.849 - incl vlucht
Ervaar de magie van het Wilde Westen met 333travel! Beleef een onvergetelijke reis door West-Amerika, waar glitter en glamour in Las Vegas samenkomen met de adembenemende natuur van de Grand Canyon en meer. Begin je avontuur in de bruisende straten van Las Vegas, waar de nachten nooit slapen en de mogelijkheden eindeloos zijn. Van daaruit reis je door het betoverende landschap van Kenab, ook bekend als klein Hollywood, naar de wonderen van het Wilde Westen. Ontdek de majestueuze Grand Canyon, bewonder de grillige rotsformaties van Zion, en laat je betoveren door de schilderachtige schoonheid van Bryce en Arches National Park. 
Bekijk deze 14-daagse reis
Autorondreis Perfect Match Northeast USA & Southeast Canada
Vanaf € 5.499 - incl vlucht
Beleef de ultieme combinatie van stedelijke pracht en natuurlijke wonderen met Tenzing Travel! Laat je verleiden door de ongeëvenaarde energie van New York City, waar de kloppende hartslag van Times Square je verwelkomt. Vaar mee over de majestueuze Niagara Falls en laat je betoveren door de kracht van de natuur vanaf het water. Ontdek de culinaire geneugten van Toronto, waar street food je smaakpapillen verrukt, en proef de versheid van de zee in het pittoreske Cape Cod. Sluit je reis af met een serene kajaktocht langs de schilderachtige oevers van Kennebunkport. 
Bekijk deze 24-daagse reis
 
 
Autorondreis Utah’s Mighty Five & More
Vanaf € 1.678 - incl vlucht
Verlies jezelf in de wonderen van Amerika met NBBS Reizen! Stap aan boord van een betoverende reis langs de 'Mighty Five' National Parks van Utah. Van de iconische bogen van Arches tot de sprookjesachtige rotsformaties van Bryce Canyon, van de uitgestrekte vergezichten van Canyonlands tot de verleidelijke schoonheid van Zion, deze reis belooft een ontdekkingstocht vol verbazing en verwondering. En alsof dat nog niet genoeg is, ga mee naar onbekende pareltjes voordat je aankomt bij de onbetwiste koning van de canyons, de Grand Canyon. 
Bekijk deze 15-daagse reis
Natuurrondreis Explore New England
Vanaf € 2.624 - excl vlucht 
Ontdek het landelijke New England met SNP Natuurreizen. Verken de betoverende staten Massachusetts, Maine, Vermont en New Hampshire tijdens een onvergetelijke rondreis per huurauto. Wandel door de majestueuze White- en Green Mountains, fiets langs de ruige oostkust van het Acadia National Park en ontdek de schilderachtige dorpjes zoals Bar Harbor en Stockbridge. Laat je betoveren door de karakteristieke Berkshires en geniet van de idyllische sfeer in geselecteerde 'country inns' en hotels. 
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Groepsreis Alaska
Vanaf € 6.549 - incl vlucht
Stap aan boord van een onvergetelijke groepsrondreis, aangeboden door Sawadee! Tijdens deze avontuurlijke expeditie door het adembenemende Alaska verken je het majestueuze Denali Nationaal Park, waar reusachtige gletsjers en diepe fjorden op je wachten. Laat je betoveren door de uitgestrekte toendra's terwijl je op zoek gaat naar wilde dieren zoals kariboes, wolven en grizzlyberen. En het beste van alles? In Alaska gaat de zon 's zomers nooit onder, waardoor je eindeloos kunt genieten van de wonderen van de natuur. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Familiereis Naar Florida
Vanaf € 2.000 - excl vlucht
Dompel jezelf onder in de ontspannen sfeer van Florida met Van Verre Reizen! Ontdek de perfecte balans tussen avontuur en rust terwijl je samen met je gezin deze betoverende staat verkent. Begin je reis in de stralende stad Miami en laat je betoveren door de levendige cultuur en adembenemende stranden. Verken vervolgens de verborgen juweeltjes van de tropische Keys en geniet van eindeloze dagen van ontspanning aan het water. Trek door de wilde Everglades en ervaar de pracht van deze unieke ecosystemen. Snorkel met speelse zeekoeien in de heldere wateren van Crystal River en voel de magie van de oceaan. 
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Luxe Reis Rocky Mountains 'Rocky Delight'
Vanaf € 6.549 - incl vlucht
Tico Reizen neemt je mee op een avontuur dat je nooit zult vergeten. Begin je reis in het levendige Portland, waar de charme van de stad en de omringende natuur samensmelten. Ontdek de Triple Creek Ranch en laat je verwennen met luxe en authenticiteit. Verken vervolgens de wonderen van Yellowstone en Grand Teton National Park voordat je naar de weelderige Brush Creek Ranch gaat. Je reis voert je door diverse landschappen, van groene bergen tot droge vlaktes in Utah en Nevada. Sluit je reis af met de rust en schoonheid van Zion National Park.
Bekijk deze 22-daagse reis
Autorondreis The Southwest on a Budget
Vanaf € 1.518 - incl vlucht
Maak een reis naar het wonderlijke Westen van Amerika met AmerikaPLUS! Zelfs met een bescheiden budget kun je genieten van een onvergetelijke reis door adembenemende landschappen en bruisende steden. Begin je avontuur in het kleurrijke San Francisco, waar je wordt ondergedompeld in de levendige cultuur en iconische bezienswaardigheden. Trek vervolgens door de groene pracht van de Sierra Nevada, waar de majestueuze nationale parken Yosemite, Sequoia en Kings Canyon op je wachten om ontdekt te worden. 
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel