Wanneer ga jij naar Indonesië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Indonesië reizen van juni!
 
Sta je op het punt om de culturele schatten van Indonesië te verkennen? Laat je inspireren door onze top 10 culturele reizen! Dompel jezelf onder in de lokale tradities en historische bezienswaardigheden met een unieke reis langs de mooiste plekken van dit fascinerende land. En we hebben een extra tip voor jou: De top 7 tempels op Bali 🛕✨
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis door Sumatra, Java en Bali
Vanaf € 1.930 - excl vlucht
Ontdek het adembenemende Indonesië met Riksja Indonesië! Spot majestueuze orang-oetans in het weelderige regenwoud van Sumatra. Vanaf het culturele hart Yogyakarta reis je langs de magische tempels en de levendige becakrijders van Java tot aan de indrukwekkende rokende Bromovulkaan. Na de avonturen op Java steek je over naar het paradijselijke Bali. Hier zoef je op een mountainbike door de frisgroene rijstvelden en geniet je van de serene schoonheid van het eiland. Sluit je Indonesië-avontuur af aan een ontspannen strand, waar je helemaal tot rust komt. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Groepsreis Sulawesi
Vanaf € 3.295 - incl vlucht
Beleef een avontuurlijke reis naar het prachtige Sulawesi met Djoser! Ontdek de wonderschone natuurverschijnselen van het vroegere Celebes, waar majestueuze vulkanen, hagelwitte stranden en ongerepte oerwouden samenkomen in een spectaculair decor. Duik in de kleurrijke onderwaterwereld vol schitterende koraalriffen en tropische vissen. In het geheimzinnige Torajaland ontmoet je de Toraja's en hun unieke dodencultuur, verborgen in de bamboehagen van pittoreske dorpjes. Het avontuur eindigt in het historische Makassar, een voormalige VOC-vesting.
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Privéreis Lokale Ontmoetingen en Natuur
Vanaf € 2.370 - excl vlucht
Ga met Evaneos op een onvergetelijke reis naar het betoverende Indonesië! Start je avontuur op het prachtige Kalimantan, waar je de kans krijgt om oog in oog te staan met de gracieuze orang-oetans. Ervaar de opwinding van het leven in de jungle terwijl je 's nachts slaapt op een comfortabele privé boot, omringd door de geluiden van de wildernis. Stap vervolgens in de wereld van Java's weelderige rijstterrassen en laat je meeslepen door het serene landschap. Bezoek de indrukwekkende Borobudur en dompel jezelf onder in de rijke Javaanse cultuur, waar geschiedenis en traditie samenkomen. Ontdek daarna de verborgen schatten van Sulawesi, met zijn adembenemende rijstterrassen en de fascinerende Toraja cultuur.
Bekijk deze 21-daagse reis
Individuele Rondreis Verborgen Plekjes van Bali
Vanaf € 1.109 - excl vlucht
Een betoverende rondreis door Bali met 333travel. Begin je reis in het vredige vissersdorpje Sanur, waar je kunt ontspannen voordat het avontuur begint. Vanuit Sanur reis je naar het bergdorpje Munduk in Noord-Bali. Onderweg bezoek je de majestueuze Pura Batukaru tempel en de prachtige rijstterrassen van Jatiluwih, die tot de mooiste van Bali behoren. In Munduk word je omringd door natuur en maak je een prachtige wandeling langs koffie-, cacao- en fruitplantages. De laatste stop van je rondreis is in het culturele centrum van Bali, Ubud. 
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Groepsreis Java & Bali Hoogtepunten
Vanaf € 1.979 - incl vlucht
Beleef een onvergetelijke rondreis door Indonesië met Sawadee! Verken de indrukwekkende paleizen van de sultansstad Yogyakarta en dompel jezelf onder in het dagelijkse leven van het pittoreske Candirejo. Tijdens deze reis krijg je de kans om de majestueuze Borobudur te bewonderen, de adembenemende Bromo vulkaan te aanschouwen, en te fietsen of wandelen tussen de prachtige sawa's (rijstvelden). Op Bali kun je heerlijk ontspannen en zwemmen in de azuurblauwe zee, of de magische onderwaterwereld verkennen bij het eiland Pulau Menjangan.
Bekijk deze 15-daagse reis
Rondreis De Grote Oost: Sulawesi en de Molukken
Vanaf € 2.700 - excl vlucht 
Stap aan boord voor een betoverende ontdekkingsreis door Oost-Indonesië met Van Verre Reizen! Begin je avontuur op het mysterieuze Sulawesi, waar de cultuur van Torajaland wacht om ontdekt te worden. Na het verkennen van oude tradities en adembenemende landschappen vlieg je naar Ambon, poort naar de betoverende Molukken. Ontdek de verborgen parels van Saparua, snorkel in de azuurblauwe wateren van Nusa Laut en verken het ongerepte Seram vanuit het charmante Sawai. Laat je verrassen door weelderige natuur, trekkingen door dichte bossen en idyllische baaien die alleen wachten om door jou ontdekt te worden.
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Privéreis Roots, Riksja’s en Rijstvelden
Vanaf € 2.699 - incl vlucht
Ervaar Indonesië met Vamonos Travels: een reis vol avontuur! Jouw reis begint in Yogyakarta, waar je je onderdompelt in de eeuwenoude geschiedenis bij de Borobudur en Prambanan tempels. Stap aan boord van een schilderachtige treinreis naar Malang, en sta vroeg op voor een adembenemende zonsopgang boven de Bromo vulkaan per jeep. Aan de oostkust wacht de fascinerende Ijen vulkaan met zijn zwaveldragers op je bezoek. Op Bali wachten ontspanning en avontuur. Ontdek het relaxte Canggu en het spirituele hart van Ubud, omringd door groene rijstterrassen. 
Bekijk deze 23-daagse reis
Familiereis Indonesië
Vanaf € 845 - excl vlucht
Verken Midden- en Zuid-Sulawesi met Local Hero Travel! Laat je betoveren door de mystieke Tana Toraja-vallei, waar eeuwenoude tradities tot leven komen temidden van adembenemende landschappen. Vaar in een traditionele kano door weelderige nationale parken, voordat je jezelf onderdompelt in de rust van het Tempe meer. En natuurlijk, geniet van ontspanning onder wuivende palmbomen aan de idyllische stranden van Bira. Kies voor een gezinsreis vol avontuur.
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Individuele Rondreis Java en Bali 
Vanaf € 2.185 - excl vlucht
Laat je betoveren door de rijke cultuur en adembenemende natuur van Indonesië met Dimsum Reizen! Op Java verken je de mystieke Borobudur tempel en de majestueuze Prambanantempel, getuigen van eeuwenoude geschiedenis. Sta versteld van de ruige schoonheid van Java's vulkanen, inclusief de iconische Bromo. In het Meru Betiri reservaat wacht een unieke ervaring: 's avonds op het strand kun je wellicht de reuzenzeeschildpad ontmoeten, een moment om nooit te vergeten. Op Bali word je omringd door ongerepte natuur op weg naar het culturele hart van het eiland, Ubud.
Bekijk deze 22-daagse reis
Familiereis Van Orang-oetan Jungle naar Drakeneiland
Vanaf € 1.575 - excl vlucht
Ervaar de magie van Indonesië met Riksja Family Indonesië. Begin je avontuur in Kuala Lumpur voordat je Sumatra verkent, waar orang-oetans door de jungle slingeren. Op Bali maak je een serene fietstocht door eindeloze rijstvelden en op de Komodo-eilanden wacht een ontmoeting met de legendarische Komodo dragons, gevolgd door een betoverende snorkelsessie met schildpadden. Overnacht in junglecottages, charmante rijstveldbungalows en comfortabele strandresorts, en geniet van elk moment van deze familievriendelijke reis. 
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Indonesië reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel