Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Verkoopcijfers bouwmaterieel leiden tot discussie: ‘We moeten ons niet blind staren op absolute aantallen’
In 2017 zijn in Nederland 765 rupsgraafmachines, 706 mobiele graafmachines, 465 wielladers en 2.667 minigraafmachines verkocht, aldus de cijfers van het Britse onderzoeksbureau Off Highway Research. De verkoopcijfers worden door partijen in de markt met gemengde gevoelens ontvangen. 
Uitvoerdersopleiding van SOMA Bedrijfsopleidingen: 98,4 % geslaagd

Maar liefst 60 van de 61 deelnemers aan de uitvoerdersopleiding bij SOMA Bedrijfsopleidingen hebben hun diploma in ontvangst mogen nemen.

Lees verder >
Tweede Kamer unaniem tegen bezuinigen op leerbanen voor mbo’ers

De bezuiniging op de subsidie voor leerbanen gaat niet door. De Tweede Kamer wil dat het kabinet de op Prinsjesdag aangekondigde maatregel de nek omdraait. ‘Dit kan ons tienduizenden banen kosten.’

Lees verder >
Aannemer Dekker gaat heipalen kraken met Hitachi ZX250LC-6

Aannemings- en verhuurbedrijf Dekker uit Goes heeft een nieuwe Hitachi ZX250LC-6 in gebruik genomen. De machine zal onder meer worden gebruikt voor het kraken van heipalen. 

Lees verder >
Partnernieuws
6 oktober; Topcon Demodag Machinebesturing

3D GPS-machinebesturing maakt je bedrijf productiever, slimmer en rendabeler. Ervaar het zelf op de demonstratiedag voor 3D-machinebesturing die Topcon organiseert op zaterdag 6 oktober 2018.

Lees verder >
Sialtech: nauwkeuriger en sneller data inwinnen, analyseren en presenteren

Sialtech is een van de grootste veldwerkbureaus van Nederland. Het bedrijf is ambitieus en groeit. Investeringen in de nieuwste technologieën konden niet achterwege blijven. En met resultaat, want Sialtech werkt nauwkeuriger, sneller en veiliger dan ooit.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright