Verlang je ook zo naar de lente?

Na alle regen van afgelopen week kijken we volop uit naar de zonnige lentedagen! We merken het bij BestCamp aan de reserveringen. Het wordt gezellig op de campings want er wordt volop geboekt! We zijn met z’n allen plannen aan het maken voor de vrije lange weekenden rondom Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en natuurlijk de meivakantie!

Met op vele campings nu nog aantrekkelijke (vroegboek)kortingen is het
nu dé tijd om te reserveren.

Ontdek de Belgische kust

De Belgische kust heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Voor zowel jong als oud is het een leuke en aantrekkelijke bestemming, niet te ver van huis. Plopsaland De Panne en het Boudwijn Seapark zijn onbetwist de toppers voor de kinderen. Voor geschiedenis- en cultuurliefhebbers vormen bijvoorbeeld de charme van het middeleeuwse verleden in Ieper en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden in de Westhoek of de comfortabele kusttram een aantrekkelijke reden.
.
Informatie en reserveren

Nieuwe luxe stacaravans

Er zijn prachtige nieuwe luxe stacaravans geplaatst op Camping Parc La Clusure. Het type Jardenne (max. 6 pers.) heeft natuurlijke en retro invloeden. Het type Marrantes (max. 5 pers.) is zeer modern met ultramarijn blauwe tinten. De stacaravans zijn volledig ingericht en staan op ruime plaatsen.
Informatie en reserveren

Formule 1 Max Verstappen

Op 24 maart barst het Formule 1 spektakel weer los. Max Verstappen verraste de wereld met zijn prestaties in 2016. Combineer een bezoek aan het circuit Spa-Francorchamps met een Ardennen vakantie op Camping Petite Suisse. Gedurende het raceseizoen vinden er uiteenlopende activiteiten plaats. Het Formule 1 weekend in Spa is van 25 tot en met 27 augustus en maakt je zomervakantie compleet.
Informatie en reserveren

Waar zie jij BestCamp graag

BestCamp is voortdurend in gesprek met campingeigenaren die graag willen aansluiten bij BestCamp. Met 18 campings in mooie regio’s in Nederland en België vinden wij het interessant om te weten in welke andere landen of regio’s in Nederland & België jij als ‘BestCamper’ graag zou willen verblijven met ons.
Ga naar onze Facebook-pagina en zet het in een berichtje. We like!
Reageer op Facebook
Volg BestCamp

Volg BestCamp op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, winacties en aanbiedingen
Website
Twitter
Facebook
Google Plus
LinkedIn
Instagram
Deze mailing wordt naar je verzonden namens BestCamp. Als je je nooit hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen dan kun je je hier afmelden.

Bestcamp
Hoofdstraat 275
Sassenheim, Zuid-Holland 2171 BE
Netherlands

Add us to your address book