Verlang zo lang je kan!

2 years ago


Text only:

Zin 8 ligt in het schap!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Sara. Abraham. Zij ook


Sterren Stanley Burleson, Simone van der Vlugt, Mylou Frencken en Gijs Staverman werden en worden 50. En ze blijven verlangen en dromen. "Elk jaar dat ik ouder word, ontmoet ik een nieuwe versie van mezelf. De kunst is om daar vriendschap mee te sluiten."

Verder lezen?


Sounds of Simon


Muzikale avontuurtjes, meeslepende melodietjes en héél goed gitaarspel; dat is Paul Simon, nog steeds. In oktober tikt hij driekwart eeuw aan: tijd voor een nieuwe plaat.

Wij geven het album weg


Nieuw! Oude muziek!


Zoveel verschillende topconcerten en sfeer als bij het Festival Oude Muziek vind je nergens. Zin en het festival nodigen je van harte uit voor een exclusief samengestelde middag.

Feest 31 augustus mee


Een nieuwe Zin! Vol verlangen


Deze maand…
Bezoeken we actrice Carly Wijs in Molenbeek, verkennen we onze verlangens (verlang zo lang je kan!) en glijden we in een bootje over de Amazone.
De beste helft begint
Elke dag genieten van Zin? In ons boek verzamelden we het beste van tien jaar Zin. Over de mooiste jaren van je leven (die komen er nu aan)!

Zin 8 bestellen?


Het boek koop je hier


Een mopperkontje


"Ik vond mezelf heel gewoon, maar de rest van de wereld vond mij zonderling." Zin duikt in het verleden van Maarten van Rossem.

Lees een voorproefje


Inlijsten, niet lezen


Judge a book by its cover! Onze boekenclubredacteur verzamelde de mooiste omslagen, van klassiekers tot nieuw werk.

Bekijk ze hier


Win: de nieuwe Renate


Een exclusief instituut waar zwaarlijvige heren hun vet verbranden, geleid door een echtpaar dat meer voor elkaar geheim houdt dan goed voor ze is - Renate Dorrestein schreef er een luchtig boek over vol vileine humor, Zeven soorten honger. Een mini-interview: "Ik kwam terecht in een harem met vier vrouwen. Die vrouwen en ik zaten de hele dag aan elkaar te frunniken en te frutselen. We konden amper met elkaar communiceren en dat was heerlijk rustig. Ik zat erbij als een tevreden roomsoesje."

Zin geeft vijf exemplaren weg!

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2016
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018