VERLEG JE GRENZEN
SINGLEREIZEN 50+ en 60+
Je had het anders bedacht vroeger. Samen oud worden, en na het pensioen reizen. Met de camper of juist naar exotische verre oorden. Het liep anders. Wanneer de partner wegvalt door scheiding of overlijden is het zoeken naar een nieuwe balans en invulling van het leven. Dat geldt ook voor vakanties. Gelukkig kun je ook op reis wanneer je geen partner (meer) hebt! Veel groepsreizen worden speciaal voor alleenstaande ouderen georganiseerd. Dat biedt je de mogelijkheid om reizen te combineren met het ontmoeten van leeftijdsgenoten.
ONTDEK KROATIE

Iedereen die van het ultieme eilandgevoel houdt zal zich in Kroatië helemaal thuis voelen. Met bijna 1200 eilanden wordt kiezen nog lastig. Toch zijn er twee eilanden die eruit springen. Op welke van de volgende eilanden in Kroatië zie jij jezelf al op het strand liggen

HIKEN & BERGGORILLA'S

De wonderschone Rwandese natuur ontdek je het beste te voet. Of je een ontspannende dagtocht maakt of een hike van meerdere dagen kiest, je zult ogen tekortkomen in het afwisselende en onontgonnen landschap. Het bezoeken van de berggorilla‘s in het Volcanoes National Park is een onvergetelijke en unieke ervaring! Samen met singles in een groepsreis het overweldigende Rwanda ontdekken, dat doe je hier!

REISAGENDA & REISWIJZER

De zomer is nu echt aangebroken en mocht je nog altijd niet weten waar je heen wilt op vakantie dan is de oplossing in zicht! Zeker wanneer je pas single bent geworden is een vakantie zoeken en boeken niet zo eenvoudig. Wat wil je in deze fase van je leven? Een beetje rust of juist avontuur? De reiswijzer helpt je eenvoudig een keuze te maken en op de reisagenda of bij de lastminute vakanties krijg je vast een lumineus vakantie idee! 

VERLIEFD EN OP VAKANTIE

Nadat jullie elkaar de afgelopen periode wat beter hebben leren kennen is het moment daar: op vakantie met je nieuwe lief. Een mooi zonnig strand, een fruitige cocktail in je hand en je nieuwe liefde aan je zijde: een eerste vakantie klinkt net zo heerlijk als het waarschijnlijk is, maar het is ook de ultieme test. En daar kun je je maar beter op voorbereiden.

HANDIGE APPS

Jawel, het is zover! Je welverdiende zomervakantie staat op het punt van beginnen! En met dat beperkt aantal vrije dagen wil je natuurlijk het maximale uit je reis halen. Deze tien handige en leuke apps helpen je alvast een eindje op weg. Heb je te lang gewacht met het uitpluizen van een geschikte zomervakantie? Of kon je simpelweg niet kiezen of je solo zou gaan of toch met andere singels en sta je nu met lege handen? Geen nood! Wij hebben een drietal lekkere lastminute zomervakanties voor je!