Nieuwsbrief van 31-8-17 6:28:00
Online bekijken

Hoe combineer je daglicht en kunstlicht het best?

Solatube combineert daglicht met kunstlicht

Laten we eerlijk zijn; de zomer in Nederland valt dit jaar tot nu toe een beetje tegen. Dagen zijn minder zonnig dan verwacht en er valt meer regen dan in een gemiddelde herfst. Solatube brengt daglicht in ons leven, óók op bewolkte dagen. Er zijn echter momenten waarop meer licht gewenst wordt dan het aanwezige daglicht, bijvoorbeeld op die donkere dagen, wanneer het gaat schemeren tijdens werktijd of wanneer het donker wordt in huis.

Optimale balans tussen hoge lichttransmissie en spreiding van het licht

PyraSied is gespecialiseerd in kunststoffen die licht diffuus maken. De diffusermaterialen bieden u een optimale balans tussen een hoge lichttransmissie en een goede spreiding van het licht, natuurlijk zonder dat de lichtbron storend zichtbaar is.

Famostar ontwikkelt lichtoplossingen voor de branches recreatie en wooncomplex

Iedere branche heeft specifieke eisen voor noodverlichting.
Famostar introduceert daarom twee nieuwe lichtoplossingen voor de branches recreatie en wooncomplex. Benieuwd naar de lichtoplossing die Famostar bij beide branches biedt?

Luchtdichte platdakramen met superieure isolatiewaarde van Luxlight

Isoleren is besparen. Isoleren is ook comfortabeler wonen. Én isoleren is beter voor het milieu. Drie redenen om bij de (aan)bouw of renovatie van een woning bewust te kiezen voor producten met hoge isolatiewaarden. Wat betreft platdakramen en lichtstraten is die keuze snel gemaakt.

Legrand biedt een intelligent systeem voor de automatisering van diverse functies in huis

Met BTicino My Home domotica biedt Legrand een intelligent systeem voor de automatisering van diverse functies in huis. Verlichting, zonwering, verwarming en bijvoorbeeld deurcommunicatie kunnen vanuit meerdere punten in huis of op afstand eenvoudig geregeld en geprogrammeerd worden.
 

Geen geflikker. Niko introduceert de beste universele dimmer 

Met een dimmer zorg je in een handomdraai voor de juiste sfeer in huis. Maar met de opkomst van nieuwe, energiezuinige lampen laat een dimmer ons soms in de steek. Niko, specialist in schakelmateriaal heeft hiervoor dé oplossing. Het introduceert namelijk de tweedraadse universele drukknopdimmer plus die alle lampentypes kan dimmen zonder geflikker of storingen.

Extra hoge lichtoutput met Lysno LED verlichting

Door toepassing van de LYSNO180 HL wordt op de werkplek een hoger lichtniveau bereikt in vergelijking met een conventionele TL-lamp met dezelfde lengte. De lamp geeft onder alle temperatuuromstandigheden zijn maximale licht output en wordt in levensduur niet beperkt door het aantal in- en uitschakelingen (IR).

RVS leuningsysteem met LED verlichting

Met ILLUNOX® kan een maatwerk RVS (glas)balustrade of muurleuning samengesteld worden voor de meest uiteenlopende projecten. Het handgreepprofiel is naar keuze te bepalen in vorm en diameter. Op basis van de verlichtingswensen of -eisen kan gekozen worden uit debeschikbare verlichtingssterkten en -kleuren.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.