Nieuwsbrief van 5-9-19 7:15:13
Online bekijken

Themanieuwsbrief Verlichting

Noodverlichting voor theater in zwarte uitvoering

Noodverlichting in grote zalen is essentieel om in het geval van nood de dichtstbijzijnde vluchtroute of uitgang te vinden. Wel is het belangrijk dat de verlichting zelf niet afleidt bij een voorstelling. Voor deze toepassing hebben wij een speciaal zwart blockframe met zwarte behuizing ontwikkeld voor onze Eskaled noodverlichtingsarmaturen. Duidelijk herkenbaar, maar niet storend.

Noodverlichting standaard op spanningsrail

Naar aanleiding van toenemende vraag vanuit de markt hebben wij een aantal Go! en CELO noodverlichtingsarmaturen standaard beschikbaar gemaakt voor montage op een spanningsrail. Deze armaturen zijn zowel in de standaard witte als Cinema(zwart)-uitvoering verkrijgbaar.

Ecophon Solo™ Rectangle Line combineert verlichting en absorptie in één element

Ecophon Solo™ Rectangle Line is een akoestisch vrijhangend plafondeiland waarin het slanke Ecophon Line™ verlichtingsarmatuur is geïntegreerd. Het robuuste paneel heeft een afmeting van 2400x1200x40 mm en wordt compleet geleverd met fabrieks-geïntegreerd opaal. Hierdoor is installatie zeer gebruiksvriendelijk: ophangen, de stekker in het stopcontact steken en u bent klaar!

Verbetert daglicht ook jouw (sport)prestaties?

Dat daglicht positieve effecten heeft op mensen is bekend. Sporters hebben baat bij daglicht dankzij een verhoogd energieniveau, betere prestaties en snellere verbranding. Daarom is daglichttoetreding in sporthallen essentieel. De Solatube daglichtbuis is een zeer geschikte oplossing voor het verlichten van deze hallen.

Egaal verlichten met lichtdiffusers van PyraSied

De opkomst van LED heeft de verlichtingswereld ingrijpend veranderd. Sinds 2008 is de technologie achter LED ver genoeg om het betrouwbaar en efficiënt toe gebruiken in de woon- en werkomgeving. Deze innovatie gaat gepaard met nieuwe uitdagingen bij het correct toepassen. Want wanneer je LED toepast zonder diffuser, dan is het licht erg fel en niet diffuus...

LED-lampjes tussen twee glasbladen zonder ook maar één draad te zien

Glassiled bestaat uit een basisglas met een onzichtbare, geleidende coating waarop de LED’s (RGB of monochroom) worden verlijmd. De LED’s worden beschermd door een folie en het geheel wordt gelamineerd met een dekglas. Naast deze monolitische samenstelling kan Glassiled ook geassembleerd worden met een tegenruit om zo een dubbele beglazing te vormen.

ILLUNOX RVS leuningsysteem met LED verlichting

Met ILLUNOX® kan een maatwerk RVS (glas)balustrade of muurleuning samengesteld worden voor de meest uiteenlopende projecten. Het handgreepprofiel is naar keuze te bepalen in vorm en diameter. Op basis van de verlichtingswensen of -eisen kan gekozen worden uit debeschikbare verlichtingssterkten en -kleuren.

Basiskennis buitenverlichting armaturen

Buitenverlichtingsarmaturen worden in de openlucht toegepast voor de verlichting van verkeerswegen, woonwijken, terreinen, parken, sportvelden en als functionele of decoratieve verlichting van gebouwen, monumenten en beplanting.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.