VERLIES DE MOED NIET

Beste vrijheidsstrijders,

Ik had vandaag toch ook weer een moment van: hoe kan dit gebeuren?? De pandemiewet is officieel door de Eerste Kamer. Het is natuurlijk geen verrassing, maar toch: hoe kunnen mensen dit elkaar aandoen?

In de gereedschapskist van de overheid zit nu officieel de mogelijkheid om ons mondkappen te verplichten, in quarantaine te zetten en alles wat daarbij komt kijken. Hoe kun je hier voor stemmen? En naar aanleiding van een virus! En dan gaan we maar even naïef mee met het verhaal dat er een killervirus was de afgelopen jaren. Een virus met een bijna 100% overlevingskans als je het krijgt. Het is lachwekkend.

Maar na zo’n momentje van verbijstering is het belangrijk om te kijken wat hier echt speelt. En dat is voornamelijk wat ik gisteren ook al zei: ze hebben hun straatje nu schoongeveegd. Ze geven mijns inziens gewoon toe dat ze alles op de bluf gedaan hebben en de wet hebben overtreden de afgelopen jaren. Crimineel en onacceptabel gedrag natuurlijk. En nu hebben ze een wet en komen ze er mee weg.

Dit wordt zelfs bevestigd in een belachelijk opinie stuk van de belachelijke NRC-redactie. “Hoewel op basis van dit pakket de vorige pandemie nu met terugwerkende kracht juridisch goed geregeld is”. Dit is een schande natuurlijk!

Maar nu het belangrijkste: wat verandert deze wet? Goed nieuws: NIKS.

Want we doen niet meer mee. We laten ons nooit meer opsluiten. En een wet verandert niks als de steeds groter wordende groep de rug recht houdt. Ze zijn te ver gegaan. We zien het nu. Deze tirannie stopt alleen als wij niet meer meedoen. Als er geen wet was geweest hadden ze het wel weer op de bluf gedaan.

Zoals ik gister al zei: de Cojona nonsens is nog lang niet voorbij. Het gevecht voor onze vrijheid is pas net begonnen. Ik had nooit verwacht dat ze op zouden geven. Kunnen ze ook niet. Ze moeten hun kansloze spel uitspelen. 

Alleen nu moeten ze het opnemen tegen een wereldwijd grote groep van mensen die hun spelletje doorhebben. Ik heb meer vertrouwen dan ooit en stiekem staan we er sterker voor dan voor 2020.

Het kwaad blijft het kwaad en zal altijd bestreden moeten worden. Leuk is dat nooit maar….: Let’s do it!

Dank voor het lezen, voor jullie donaties, steun en waardering.

Tot morgen,
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven