Heel India binnen handbereik. Van bruisende steden tot paradijselijke stranden en restanten van eeuwenoude beschavingen: het veelzijdige India blijft betoveren.
Heel India binnen handbereik
Online versie
India: laat je verwonderen
Van bruisende steden tot paradijselijke stranden en restanten van eeuwenoude beschavingen: het veelzijdige India blijft betoveren. Verdwaal in eeuwenoude tempels, laat je meeslepen door de adembenemende natuur en ontdek de rijkdom van de Indiase keuken. De geuren, kleuren en unieke cultuur van India zullen je nog lang bijblijven.
versiering
Vlieg naar India
Met KLM en Jet Airways vlieg je naar bestemmingen in heel India. Boek nu tijdelijk met extra voordeel!
Kaart van India
 
Betoverende landschappen
Ervaar een magische nacht onder de sterrenhemel in de Tharwoestijn, kom tot rust op de palmstranden van Goa of laat je overweldigen door het imposante Himalayagebergte. Grote kans dat je er nog een tijger, olifant of neushoorn tegenkomt.
Fascinerende smeltkroes
Laat je verwonderen door de mysterieuze rituelen, eeuwenoude religies en prachtige bouwwerken. En natuurlijk is een reis door India niet compleet zonder een bezoek aan de Taj Mahal, één van de zeven wereldwonderen.
Ontdek meer
Duizend-en-een smaken
De keuken van duizend-en-een smaken: zo wordt de keuken van India ook wel genoemd. Op elke straathoek komen de geuren van de kleurrijke kruiden en specerijen je al tegemoet. Ingrediënten voor de heerlijkste curry’s en chutneys.
Heel India binnen handbereik
Samen met onze partner Jet Airways vliegen wij dagelijks rechtstreeks van Amsterdam naar Bangalore, Delhi en Mumbai. Van daaruit biedt Jet Airways doorverbindingen aan naar bestemmingen in heel India. Uiteraard bieden de moderne vliegtuigen van Jet Airways het vliegcomfort dat je van ons gewend bent.
Boek nu
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Boeken: t/m 7 mei 2018.
Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com . Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: meld je hier af .

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie KLM's privacyreglement .

©2018 KLM Royal Dutch Airlines staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.