Keldert het aantal snelle zwemmers?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Waarom eten we chocolade-eieren met Pasen?

Dit weekend is het Pasen. Grote kans dus dat er een zak met paaseitjes in je kast ligt óf al achter je kiezen is verdwenen. Maar waarom liggen juist met Pasen de winkelschappen vol met chocolade-eieren?

Chocola maakt alles beter
 
 
Afbeelding
 

Waarom ligt er een klein stukje Rusland tussen Litouwen en Polen?

Rusland is ontzettend groot. Het strekt zich uit van Finland tot aan Alaska. Maar wie goed op de kaart kijkt ziet ook een klein stukje Rusland ingeklemd tussen Litouwen en Polen. Hoe is dat zo gekomen?

Landjepik?
 
 
Afbeelding
 

Het beste van Quote en Quest: onlinecursus 'Beleggen voor beginners'

In de cursus Beleggen voor beginners stomen Quest en zakenblad Quote je klaar voor de start van je investeringsavontuur. Als een dikbelegde boterham zit de cursus vol tips over hoe je beleggen slim aanpakt. Daarnaast duiken we de hersenen in en ontmaskeren we denkfouten die veel beleggers maken. Na afloop weet jij waar je in wil beleggen, hoe je dat gaat aanpakken en hoe je vermijdbare valkuilen kunt ontlopen.

Kaching!
 
 
Afbeelding
 

Waarom geven mensen zo vaak ongevraagde adviezen?

Je kan de voordeur niet achter je dichttrekken, of mensen met goede bedoelingen gaan jou wel even vertellen hoe jij je leven moet leiden. Hoe herken je de redenen voor dat ongevraagde advies?

Daar geven we graag advies over
 
 
Afbeelding
 

Scoort het sperma van de moderne man slechter?

Volgens sommige wetenschappers maken mannen tegenwoordig minder zaadcellen aan dan vijftig jaar geleden. Is onze vruchtbaarheid echt afgenomen of is er iets anders aan de hand?

Dat is even slikken
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Kun je beter Himalayazout dan gewoon keukenzout over je eten gooien?

Himalayazout wordt gewonnen uit een zoutmijn aan de voet van het Himalayagebergte in Pakistan. Het is wat grover dan standaard keukenzout en door ijzeroxide heeft het een roze kleur. Maar zijn er ook nog andere verschillen?

Met zoutfeitjes strooien