Vernieuwde zaterdagavond bij SBS6!

3 years ago


Text only:

HET BESTE IDEE VAN NEDERLAND GAAT VAN START! | DE LIJF SHOW (NIEUW) | UNDERCOVER IN NEDERLAND IS TERUG!
WEBVERSIE
HOME   TV-GIDS   KIJK GEMIST   PROGRAMMA'S   ACTIESHET BESTE IDEE VAN NEDERLAND GAAT VAN START!Voor het tiende jaar op rij gaan wij op zoek naar Het Beste Idee Van Nederland, dat dit seizoen wordt gepresenteerd door Airen Mylene en Jochem van Gelder. Uitvinder en wetenschapper Bernd Schneider neemt opnieuw plaats als juryvoorzitter. Naast Bernd beoordelen drie kersverse juryleden de uitvindingen: Inge van Kemenade, Atilay Uslu en Martijn Bos. Het Beste Idee Van Nederland is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.BEKIJK HIER ALVAST DE PREVIEW! Bekijk hier het hele programma-overzicht 
DE LIJF SHOW (NIEUW)

Wat weet jij van het menselijk lichaam en brein? Viktor Brand geeft antwoord op al je vragen in een nieuw seizoen van De Lijf Show: van top tot teen. Vanaf zaterdag elke week om 22.00 uur.

BEKIJK HIER WIE DE GASTEN ZIJN
 
UNDERCOVER IN NEDERLAND IS TERUG!

In een spectaculaire reportage stelt Alberto zondag misstanden aan de kaak van een zorgboerderij in Noord-Brabant en zien we de aanhouding van oplichter Damien L.!

BEKIJK DE EERSTE BEELDEN
  Houd jij van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn je lol op, want van 3 oktober t/m 1 november 2015 is het Heksendoorn, Halloween voor families. Tickets nu slechts voor 12,50 per stuk!Bestel snel je tickets als je durft!  
LIVESHOWS K3 ZOEKT K3

En toen waren er nog 10 meiden over om kans te maken om de nieuwe K3 te worden! De ontknoping komt steeds dichterbij, want vrijdag starten de allesbepalende liveshows. Maak kans op tickets voor de liveshows!

DOE MEE EN WIN!
 
BUREAU RAAMPOORT

Fans opgelet: wist je dat je het hele seizoen van de spannende politieserie Bureau Raampoort nu exclusief, helemaal gratis en in één keer kunt bekijken?

KIJK HIER HET HELE SEIZOEN
 MAAK KANS OP EEN MEET & GREET MET DE NIEUWE K3'TJES!Speel mee met onze K3 wedstrijd en maak kans om hen als eerste te ontmoeten! Ontdek bovendien onze leuke K3-outfits, nu exclusief bij JBC.COM.NEEM DEEL AAN DE WEDSTRIJD EMMI FONDÜ ALL-IN-ONETake it easy cheesy! Uitpakken, verwarmen in de magnetron, opdienen en smullen! NU verkrijgbaar bij Albert Heijn.MEER INFORMATIE? BEKIJK HET MAGAZINE! VOLG ONS
SBS6.NL ©2015 SBS BROADCASTING    
ADVERTEREN    
GEBRUIKSVOORWAARDEN    
PRIVACYVERKLARING   
AFMELDEN 

Sbs6.nl

Categories: Television Media
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019