Vernieuwde Zin, fijne prijzen, een spannend event en fikse korting!

3 years ago


Text only:

Webversie
4 juni 2015
 
Het beste van Zin én meer in nieuw jasje
De vernieuwde Zin is mooier, spannender, informatiever, leesbaarder en lekkerder. Kortom: beter! Met vertrouwde favorieten, maar vooral heel veel nieuws. Bekijk nu het toffe filmpje dat wij hebben gemaakt ter ere van de nieuwe Zin! (Lees verder...)
 
 
Rick ontmoet Thé
Lees deze maand in Zin het openhartige interview met Thé Lau en maak kans op zijn juweel van een album, Platina Blues. (Lees verder...)
 
Korting én cadeau!
Neem een jaarabonnement op Zin met 50% korting en krijg daar gratis het fotoboek Below Sea Level (t.w.v. €60,-) bij! (Lees verder...)
 
 
Spanning en sensatie met de Zin Inn
Zin in een dagje huiveringwekkend plezier? Kom op 26 juni naar onze Baantjer-rondleiding met Peter Römer en een workshop thrillerschrijven van Gouden Stropwinnaar René Appel! Inclusief lunch en twee boeken! (Lees verder...)
 
 
Al vakantieplannen?
Van Puglia en Venetië tot Lyon en Malawi: bekijk vier prachtige reisaanbiedingen speciaal samengesteld voor Zin-lezers. (Lees verder...)
 
Stijlvolle klassieker
(Advertorial) Het overhemd van Cees n Co: comfortabel, gemaakt met vakmanschap én opbrengsten voor Terres des Hommes. (Lees verder...)
 
 
(Lees verder...)
 
 
 
AFMELDEN | AANMELDEN | PRIVACY- EN COOKIEBELEID
© 2015 New Skool Media B.V.
www.zin.nl - onderdeel New Skool Media B.V.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018