Nieuwsbrief van 28-9-17 6:52:00
Online bekijken

Vernieuwende draaideuren zorgen voor brandwerende oplossing

Roma Products zorgt voor brandwerende wereldprimeur

Roma Products, de deuren divisie van Roma Nederland, lanceert een geheel nieuwe HighCare (HC) draaideuren serie die ook in brandwerende uitvoering is toe te passen (BW-HC). Daarvoor liet zij de koel- en vriesdraaideuren brandwerend testen zoals deze ook echt in de praktijk functioneren.

High-tech vloer dilatatieprofielen voor parkeergarages

Vloervoegen zijn in elk gebouw een uitdaging, maar speciaal in parkeergarages zijn zij een zeer belangrijk thema. Met name het overgangsgebied van vloercoating naar dilatatieprofiel vormt een probleem. Onze speciaal voor dit gebied ontwikkelde vloerprofielen, carbon-fiber versterkt composiet, verenigen vele technische voordelen ten opzichte van de bestaande metalen profielen.

Hoogwaardige microcement voor Wand, Vloer en Buiten in vele kleuren en metaalpigmenten

Cementlook, het hoogwaardige microcement voor wand en vloer, binnen en buiten. Door de uitmuntende kwaliteit ook perfect toe te passen in vochtige omgevingen, zoals zwembaden. Cementlook werkt eenvoudig en er zijn diverse afwerkingen mee mogelijk, van druk tot rustig, in diverse kleuren. Tevens metallic en roestafwerkingen zijn leverbaar.

Wanden en vloeren worden één, dankzij Ultratop Loft cementgebonden pasta

Aanbrengen in twee lagen van slechts 1 mm dik voor het creëren van decoratieve vloeren en/of muren. Dankzij zijn gebruiksgemak, veelzijdigheid en uitstekende slijtvastheid, is dit product bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van vloeren die onderhevig zijn aan intensief voetverkeer in bijvoorbeeld winkels, restaurants, ontvangstruimten, woonhuizen, cafés, hotels en showrooms en alle decoratief te bekleden ruimten in de reguliere bouw in het algemeen.

Fixplate lock systeem voor keramiek op dakterrassen

Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden. 

Veelzijdige en duurzame gevelbekleding van Milin zorgt voor een grote ontwerpersvrijheid

Een grote ontwerpersvrijheid, duurzame en onderhoudsarme bekleding en de mogelijkheid tot het afnemen van alle RAL kleuren. Het klinkt te mooi op waar te zijn, maar toch bestaat het! Dutchplank vezelcement gevelbekleding. Dutchplank is een merk gevelbekleding dat gevoerd wordt door Milin B.V. te Nieuwegein. 

Handige app van PCI-tegellijmsystemen

n combinatie met een universeel systeem voor het afdichten en betegelen van badkamers introduceert PCI een handige app. Daarmee kan de verwerker snel een product kiezen, de informatie raadplegen, het verbruik bepalen en een filmpje bekijken. Hij heeft zo altijd alle informatie voor een standaardproject paraat. In slechts enkele stappen plant hij een tegelproject. 

Gigantische nieuwe lichtkoepel van meer dan 3000 m2 voor Center Parcs

Na 18 jaar wordt de koepel van zwembad Aqua Mundo in Center Parcs Kempervennen vervangen. Met 900 nieuwe 3-wandige, heldere koepels is in slechts 4 weken een koepeloppervlak van 3.480 m2 gerealiseerd voor nog meer daglicht.

De Componist verlost van wateroverlast door het Triflex BIS systeem

Door gebruik te maken van de systemen en producten van Triflex is er weer een veilige situatie gecreëerd voor de bewoners van De Componist. Zij hoeven zich geen zorgen meer te maken over gevaarlijke glijpartijen of natte voeten bij aankomst of vertrek. Het Woonzorgcentrum ‘De Componist’ staat sinds 2008 in het hart van de wijk Terwijde in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.