Elke dag krijg je 330 miljard nieuwe cellen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Bederft jam eerder als je er een vies mes in steekt?

Je zit lekker aan tafel, rustig te ontbijten. Dan gaat het mis: je huisgenoot steekt zonder blikken of blozen een vies mes in de jampot. Gatver, boterresten in je favoriete broodbeleg. Niet alleen een vies idee, maar nu bederft je jam ook nog sneller.

Of is dat onzin?
 
 
Afbeelding
 

Zo verkoop je je meuk op de vrijmarkt

Hoppa, lekker de zolder uitmesten en alles op een kleedje gooien. Dat is makkelijk een extra centje verdiend, maar hoe profiteer je optimaal?

Zeven wetenschappelijke tips!
 
 
Afbeelding
 

Een jaar lang puzzelen bij Quest

Ben jij fan van puzzelen? En van wetenschap? Dat komt goed uit! Bij zes edities van Quest krijg je nu een jaar lang puzzelen cadeau. Check het snel!

Dat is geen breinbreker
 
 
Afbeelding
 

Waarom helpt (meer) alcohol tegen een kater?

Het is ongezond, onverstandig en een voorspeller voor alcoholisme. Maar stiekem is het ook best effectief: een kater wegspoelen met nog meer drank. Hoe kan dat?

Nog eentje dan maar?
 
 
Afbeelding
 

Wordt het menselijk lichaam elke zeven jaar vernieuwd?

Is jouw lichaam eigenlijk maar zeven jaar oud, ook al vier je binnenkort je dertigste of veertigste verjaardag? Er wordt weleens gezegd dat je lichaam zich elke zeven jaar volledig vernieuwt. Dat klinkt goed voor wie op zoek is naar de eeuwige jeugd, maar wat is er eigenlijk waar van deze stelling?

Een gloednieuw artikel
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Zie je beter in het donker als je veel wortels eet?

Je hebt het vast wel eens gehoord: eet wortels, want dat is goed voor je ogen. Je zou er zelfs heuse nachtkijkers van krijgen. Is dat waar?

Had je moeder toch gelijk?