Verniewing sport- en nieuwsprogramma's, PSV, reconstructie Teevendeal, win album Seal

3 years ago
  • Html
  • Text
Indien dit e-mail bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier voor de webversie.
het nieuws van alle kanten
 KIJK LIVE    LUISTER LIVE
Nieuwsbrief 11 december 2015
 
Vernieuwing sport- en nieuwsprogramma’s op NPO Radio 1
 
Vanaf 4 januari gaan de nieuws- en sportprogramma's op NPO Radio 1 op de schop. Het NOS Radio 1 Journaal krijgt een ander geluid én een nieuwe stem: presentator Jurgen van den Berg. In de namiddag hoor je Lara Rense in Nieuws en Co, over nieuws, wetenschap, diversiteit en cultuur.
's Avonds presenteren Renze Klamer en Robbert Meeder Langs de Lijn En Omstreken.
 
 
Nagenieten: PSV verder in Champions League
 
PSV won afgelopen dinsdag met 2-1 van CSKA Moskou en is door naar de volgende ronde van de Champions League. Geniet na van het verslag van de goals door Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.
 
 
 
Reconstructie Teevendeal
 
 
De deal die toenmalig officier van justitie Teeven in 2000 met drugscrimineel Cees H. sloot, deugde niet. Dat is de belangrijkste conclusie van de commissie-Oosting. Maar wat was de Teevendeal ook al weer? En wie is waar verantwoordelijk voor? Peter Kee maakt in De Nieuws BV een reconstructie van de Teevendeal.
 
 
'De wereld wordt steeds veiliger'
 
 
Met de huidige terreurdreiging klinkt het misschien onverwacht, maar de wereld wordt juist steeds veiliger. Afgelopen week kwam een rapport uit dat inventariseert hoe de veiligheid in de wereld zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld heeft. In De Ochtend licht NTR-wetenschapsredacteur Arnout Jaspers het rapport toe.
 
 
500e aflevering Nooit Meer Slapen
 
Het VPRO programma Nooit Meer Slapen viert op woensdag 16 december zijn vijfhonderdste uitzending. Stem op het meest spraakmakende fragment en maak kans op een cultuurpakket.
 
 
Islamitische scouting
 
Elianne Meijer en Sarah Hijmans onderzoeken wat de Islamistische scoutinggroep Ibn Battuta drijft en waarom scouting voor hen zoveel meer is dan zingen bij het kampvuur. Luister zondag Radio Doc, vanaf 21:00 uur op NPO Radio 1.
 
 
Hoorspel: Magnus
 
Vannacht is het eerste deel van het vierdelige hoorspel Magnus te horen. In de vierdelige serie, naar het boek van Arjan Lubach, worden rollen vervuld door onder andere Anna Drijver, Egbert Jan Weeber, Jaap Spijkers en Dick van den Toorn.
 
 
Win het nieuwe album van Seal
 
Seal is terug met het album 7. Volgens The Guardian staat het album vol met de herkenbare Seal-sounds uit de jaren 90. Wil je dit album winnen? Beantwoord de vraag: 'Wat is jouw favoriete nummer van Seal?'
 
 
1
Reporter Radio: Beunhazen in de zonnepanelenmarkt
 
2
De Waterboxx: Nederlandse vondst maakt dorre grond weer groen
 
3
Druktemaker Özcan Akyol: 'Waarom is er geen krachtig tegengeluid?'
 
4
De Stellingdames over het nieuwe feministische platform
 
5
Het dagelijks leven in tbs-kliniek De Rooyse Wissel
 
U kunt deze nieuwsbrief ook aan anderen doorsturen.
Bent u zelf geen abonnee dan kunt u zich gratis aanmelden.
Uw gegevens en abonnementen kunt u zelf online beheren.
Natuurlijk kunt u zich ook definitief voor deze nieuwsbrief afmelden.

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019