Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament in 2021 in maart

Het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament wordt in 2021 gehouden van 1 tot en met 7 maart. De toernooidatum is drie weken verschoven, om ruimte te geven aan de spelers om na de Australian Open terug te keren naar Europa.

Samen met het ABN AMRO World Tennis Tournament verschuiven alle toernooien van de ATP Tour in februari en maart naar een nieuwe startdatum. Deze behoefte is ontstaan vanwege het feit dat de verplichte quarantaine periode in Australië de planning voor de ATP toernooien voorafgaand aan de Australian Open en het Grand Slam toernooi zelf onder druk zet. Hierdoor werd in overleg tussen ATP Tour en ITF besloten om de Australian Open te verplaatsen.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "De overige toernooien, waaronder het ABN AMRO World Tennis Tournament, werken graag mee aan een oplossing. Het is voor ieder toernooi, en zeker voor een Grand Slam, van belang dat alle spelers optimaal voorbereid kunnen beginnen. Daar profiteert de hele tenniswereld van. Met de oplossing die we nu hebben gevonden, is dat bereikt. Door de hele kalender te verschuiven heeft het geen impact op ons spelersveld en kunnen zij ook hier goed voorbereid beginnen.” 
 

Lees het hele verhaal hier

Veilig en op de juiste afstand op de tribune
Alle informatie rondom het toernooi en COVID-19
Natuurlijk zorgen we ervoor dat je een sfeervol, veilig en verantwoord bezoek kunt brengen aan het ABN AMRO WTT. Binnen twee weken vertellen we je daarom meer over een nieuw ticketingsysteem dat we gaan gebruiken om iedereen op veilige afstand van elkaar in te delen. Heb je al tickets gekocht? Dan nemen we ook contact met je op. Hou je mail in de gaten of volg ons op social media. 
Met een situatie die regelmatig wijzigt, houden we je graag op de hoogte van de laatste stand van zaken. Op onze COVID-19 pagina vind je daarom de laatste informatie rondom het toernooi en de op dat moment geldende maatregelen. Verandert er iets, dan lees je het hier terug!
Volg ons
COVID-19 Informatie
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2020-12-29 20:00:01