Het aankomende kabinet schrapt de verplichting om vanaf 2026 minimaal een hybride warmtepomp te installeren wanneer je een cv-ketel vervangt. Toch was deze afspraak net een impuls om stapsgewijs over te schakelen naar meer duurzame energie. Waarom deze ommezwaai en welke gevolgen heeft dit? ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Populairste artikelen van 05-06-2024

Verplichte warmtepomp afgeschaft? Dit zijn de gevolgen

Het aankomende kabinet schrapt de verplichting om vanaf 2026 minimaal een hybride warmtepomp te installeren wanneer je een cv-ketel vervangt. Toch was deze afspraak net een impuls om stapsgewijs over te schakelen naar meer duurzame energie. Waarom deze ommezwaai en welke gevolgen heeft dit?

Waar voor je geld: 5 betaalbare airfryers met een dubbele pan

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Op zoek naar een goede airfryer waarmee je snacks (of groente) voor een groot gezelschap kunt klaarmaken? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Vijf van de beste elektrische lease-auto’s in 2024

Wie elektrisch wil leasen, heeft steeds meer keus. Maar welke EV's zijn de beste voor de verschillende doelgroepen? We geven je de beste EV's van 2024, verdeeld over vijf categorieën.

Consumenten testen: de Stella Morena Premium MDB3 FI

De Stella Morena Premium MDB3 FI is een sportieve en robuuste e-bike die vooral geschikt is voor de actieve fietser die graag lange afstanden aflegt. Drie enthousiaste testers hebben deze stijlvolle fiets uitvoerig getest in het kader van de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest.

De verschillen tussen elektrisch leasen en benzine leasen

Leaserijders kunnen tegenwoordig kiezen uit veel meer dan alleen een auto op benzine of diesel. Veel leaserijders zullen een keuze moeten maken tussen een elektrische auto of een model met benzinemotor. Maar wat zijn de verschillen in de praktijk? Een overzicht.

Amslod Active Max en Active Plus e-bikes: altijd en overal comfortabel - Partnerbijdrage

Dat een elektrische fiets aan een paar belangrijke voorwaarden moet voldoen, daar kunnen we het over eens zijn. Een sterke motor, een goede actieradius, hoog comfort, fijne looks of natuurlijk veilig rijgedrag vind je in meer e-bikes, maar allemaal tegelijk kom je ze niet al te vaak tegen. Bij de Amslod Active Max- en Active Plus-modellen is dat wel het geval. Hoog tijd om eens te kijken wat ze precies kunnen.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Samsung Galaxy Galaxy A55 5G / 256 GB / Marineblauw  - € 399,00 (11% korting)

Bekijk nu

Skullcandy Crusher Evo - € 107,99 (10% korting)

Bekijk nu

Samsung Galaxy Tab A9+ 5G - € 190,99 (23% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Consumenten testen: de Trek Verve+ 3 Lowstep - Partnerbijdrage

De Trek Verve+ 3 Lowstep is een hybride elektrische fiets die zich richt op een breed publiek van stadsfietsers en recreatieve gebruikers die comfort en betrouwbaarheid zoeken voor hun dagelijkse ritten. Deze review combineert de ervaringen van drie testers in het kader van de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest.

Review Samsung HW-Q990D – De ultieme soundbar?

Met de HW-Q990D levert Samsung een update voor een van de beste Dolby Atmos-soundbars op de markt. Goedkoop is de HW-Q990D niet, maar hij belooft wel spectaculaire surroundprestaties. 

Importheffing voor Chinese auto's op komst

De Europese Commissie besluit binnen enkele weken of er een importheffing moet komen op elektrische auto's uit China. Voor auto's die al zijn geïmporteerd kan er ook nog een eventuele naheffing komen. Dat geldt voor alle EV's uit China die ná 1 maart naar Europa zijn geëxporteerd.

Consumenten testen: de Cannondale Mavaro Neo 4

De Cannondale Mavaro Neo 4 is een elektrische fiets die is ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stijl, gericht op een breed scala aan fietsers. Drie enthousiaste proefrijders hebben deze stoere e-bike uitvoerig getest in het kader van de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest. Wat zijn hun ervaringen?

Consumenten testen: de Gazelle Makki Travel-bakfiets

De Gazelle Makki Travel is een elektrische bakfiets die speciaal is ontworpen voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele manier om kinderen en boodschappen te vervoeren. Deze bakfiets is getest in de Kieskeurig.nl Bakfiets Duurtest door drie testers: Steffie, Quirijn en Jeanine. Hun ervaringen geven een goed beeld van het comfort, de prestaties, het design en de afwerking van deze e-bakfiets.

E-bike Experience Day 2024 zaterdag 1 juni: ontdek én test jouw droomfiets!

Ervaar de nieuwste e-bikes op de E-bike Experience Day 2024 van Kieskeurig.nl op zaterdag 1 juni. Test toonaangevende merken, krijg deskundig advies en ontdek welke elektrische fiets perfect bij je past. Een onmisbare dag voor echte fietsliefhebbers!

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden