Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

18 juni 2021

AmersfoortMail

Verruiming zonnepanelenbeleid historische binnenstad
Het college heeft op dinsdag 15 juni besloten om de verruiming van het zonnepanelenbeleid voor de binnenstad ter besluitvorming voor te leggen aan de gemeenteraad.
Lees meer
 
Samenvatting collegebesluiten 15 juni 2021
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit.
Lees meer
 
Snelfietsroute Amersfoort-Utrecht: geef uw mening
Samen met de provincie Utrecht en de gemeenten Utrecht, De Bilt, Zeist en Soest werkt Amersfoort aan een plan voor het verbeteren van de snelfietsroute tussen Amersfoort en Utrecht.
Lees meer
 
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten,omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert.Lees meer
Eenmalige compensatie individuele inkomenstoeslag voor 215 huishoudens
De individuele inkomenstoeslag (IIT) is een jaarlijks geldbedrag voor inwoners die vijf jaar of langer een laag inkomen hebben. Met ingang van 1 juni 2021 is de individuele inkomenstoeslag aangepast. Hierover hebben mensen vragen gesteld. De gemeente wil hierin nu een groep huishoudens tegemoet komen. Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I