FietsActief - ontdek nieuw paden
FietsActief 5

FietsActief 5

Bestel het nieuwe nummer direct HIER met gratis verzending
 
FietsActief
Bijna zomer, volop genieten!

Met dit nieuwe nummer van FietsActief ontdek je onder meer forteiland Pampus, de Vestingdriehoek en koers je dwars door de on-Hollands mooie Brabantse Sahara. 

De grens over? Op naar het hippe Freiburg: de warmste stad van Duitsland. Fiets er rond de Kaiserstuhl, een oude vulkaan vol wijngaarden. Ook fijn: de verrassend harmonieuze en rustige Groene Valleien Route. 

Verder alles over hydratatie: hoeveel en wat drink je onderweg? En ook een Sensa-dubbeltest: wie wint er in dit duel tussen ketting en aandrijfriem? 

Gratis bij FietsActief 5: de Streekgids: Hondsrug & Hunzevallei en het 100% e-bike magazine

FietsActief
Lekker sfeertje: BuitenLand in Drenthe

Eigenzinnig en origineel adresje: Camping BuitenLand in Drenthe. Een kampeer- en verblijfplek met een heerlijk vakantiesfeertje. En nog duurzaam ook! Neem de Streekgids Hondsrug & Hunzevallei van FietsActief 5 vooral mee! 

FietsActief
Proefrit accesoires: GripGrab Original Stripes Crew fietssok

We testen niet alleen fietsen in onze rubriek Proefrit, ook accessoires nemen we onder de loep. Zoals de GripGrab Original Stripes Crew Socks : 'Bij het aantrekken zitten ze direct als gegoten'.

FietsActief
advertorial
Ontdek jouw volgende uitje en geniet dichtbij!

Wil je er een aantal dagen heerlijk tussenuit? Ga voor een uitje in de natuur! Ontdek de veelzijdige Veluwe, geniet van al het moois dat Drenthe te bieden heeft, logeer in het natuurrijke Almen of ga wandelen en fietsen in Twente en Ootmarsum.

FietsActief
Exclusief aanbod: het Tour de France-pakket + zes magazines

Met veel enthousiasme kijken wij uit naar de Tour de France. Jij ook? Profiteer nu van onze tijdelijke aanbieding: het officiële Tour de France-pakket plus zes nummers van Fiets of Procycling Magazine voor slechts €29,99. Mis deze kans niet!

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden