FietsActief - ontdek nieuwe paden
FietsActief 7

FietsActief 7

Bestel het nieuwe nummer direct HIER met gratis verzending!
 
FietsActief
Nazomeren met FietsActief nummer 7

Lekker doorfietsen met onze route door het bosrijke Gaasterland, de verrassende knooppuntenroute IJsselmonde en het bijzondere rondje van vogelbeschermer Nico de Haan.

Het land uit? Ontdek het Catalaanse gebied Empordà, of rijd De Groene Weg naar de Middelandse Zee: afwisselend, heuvelachtig en over fijne kleine weggetjes.

Verder alles over je fiets verzekeren: wanneer doe je dat en waar let je op? We reden op een fantastische e-gravelbike waarmee je plezier hebt voor tien, en op een plaatje van een betaalbare hybride die je op eigen kracht overal brengt. Je fiets mooi en schoon houden met een coating? Ook hoe dat werkt leggen we uit. 

Gratis bij FietsActief 7: de Streekgids Midden-Drenthe

FietsActief
Fietshack: nagellak & je frame 

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele trucs die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Deze keer: met nagellak je frame beschermen.

FietsActief
Heikel punt: mijd de dijk?

Fietsen over dijkwegen is heerlijk, maar toch voelen fietsers zich er vaak niet fijn: liefst driekwart ervaart er onveilige situaties, blijkt uit onderzoek. Wat is het probleem?

FietsActief
De leukste uitjes voor de herfst

In deze herfsteditie van In Eigen Land vind je de 101 grootste bezienswaardigheden van Nederland. Van uitmuntende musea tot unieke landschappen en van bijzondere kastelen en landgoederen tot fraaie staaltjes moderne architectuur. Deze editie is 124 pagina’s dik en is slechts € 4,99. Binnen Nederland gratis verzending.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden