11 januari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
SAN
image
Philips lanceert duurzaamheidscampagne 'Oog voor mens en planeet'
Koninklijke Philips, wereldwijd marktleider in gezondheidstechnologie, zet patiënten en duurzame gezondheidszorg centraal in zijn nieuwe duurzaamheidscampagne ‘Oog voor mens en planeet’.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Radiostation Joe kiest Pink Marketing als digital agency
Het nieuwe FM-radiostation Joe heeft Pink Marketing, onderdeel van P3 Group, gekozen als nieuwe digital agency. Het mediabureau was samen met creatief bureau Pünktlich eerder al verantwoordelijk voor onder andere de lanceringscampagne van het radiostation.
lees verder
twitter facebook linkedin
Beslis doordacht waar je je marketingeuro’s aan besteedt
[advertorial] Precies weten waar in jouw markt je het goed doet en waar je nog terrein kunt winnen? Die inzichten haal je eenvoudig uit de marktanalysetool Marktview. In een paar clicks bepaal je je total addressable market, je ziet gelijk wat je marktaandeel daar binnen is én waar je de meeste afzetpotentie hebt. Zo beslis jij doordacht waar je je marketingbudget op inzet. Test Marktview nu 5 dagen gratis!
image
Samsung onthult kernboodschap Spelen Parijs: ‘Open Always Win’
Samsung, sinds 1988 wereldwijde partner van de Olympische en Paralympische Spelen, onthult vandaag de kernboodschap voor de Spelen van Parijs 2024: 'Open Always Wins'.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[boxtoernooi] Nieuwe Crisp maaltijdbox mikt op lokale seizoensgroenten
Online supermarkt Crisp lanceert een nieuwe weekbox: 'de maaltijdbox die nooit verveelt'. Yacon, postelein, paarse peen, schorseneren en aardpeer: zomaar een aantal Hollandse wintergroenten die nu van onze akkers komen, maar die je niet vaak op ons bord terugziet. Vandaar.
lees verder
twitter facebook linkedin
Save the date: Branded Content Event
[advertorial] Het Branded Content Event is het evenement voor content marketing professionals aankomende editie: Shaken or Stirred! Tijdens een inspirerende dag duiken jullie de wereld van Branded Content in. Branded content is en blijft super belangrijk om de verbinding met klanten of consumenten te creëren en behouden. Moet je bij dezelfde look en feel blijven of is het tijd om alles op te shaken? Kom er achter tijdens het Branded Content Event op 19 maart 2024! Je profiteert nu van maar liefst 100 euro korting op je ticket.
image
Contentbureau R&Z sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs
Only creative entrepreneurs voegt het Nijmeegse contentbureau R&Z Content Makers toe aan zijn netwerk. Het contentbureau is gespecialiseerd in copywriting, bedrijfsjournalistiek en het produceren van podcasts.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[beeldsafari] Horecava 2024 biedt AI, foodinnovatie en nieuwe smaken
Hoe kom je uit met je personeel, met kleinere marges en veranderende horecatrends? Wat kan AI betekenen in service en in plaats van menskracht? Wat kan er duurzamer? Dit en talloze foodinnovaties domineert de Horecava 2024, met als thema 'De toekomst is nu'. We nemen een kijkje.
lees verder
twitter facebook linkedin
Heb jij een vlotte pen?
[advertorial] Ben jij een gedreven professional met oog voor kwalitatieve content en scherp inzicht? En heb je een commerciële antenne? Dan ben jij misschien wel de Chef Redactie die wij voor MarketingFacts zoeken. Stuur voor 15 januari je CV en motivatie naar p.vanbalsfoort@bbp.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.