Versnellingstafels ketensamenwerking

2 years ago


Text only:

Ontvangt u deze e-mail van Cobouw Kennis niet in de juiste opmaak? Klik hier voor de online versie.
Cobouw Kennis / nieuws
Dinsdag 15 december 2015
 
 
Goedemorgen, dit is uw portie Cobouw Kennis
 
 
VIDEO: Gemotiveerde medewerkers en versnellingstafels ketensamenwerking
Focus op duurzame inzetbaarheid zorgt voor betrokken en gemotiveerde medewerkers. Bouwbedrijf VORM zet zich in voor passie en plezier in het werk.
Lees verder >
Op weg naar een fleetmanagement-systeem
De vraag naar fleetmanagement-systemen wordt steeds groter en daarmee ook het aanbod. Allemaal beloven ze dezelfde pijnpunten aan te pakken: brandstofkosten, productiviteit, bedrijfsuitgaven, personeelskosten, planning, veiligheid, diefstalpreventie, te hard rijden, ongewenst rijgedrag, te lang stationair draaien en meer. En dan lijken alle oplossingen ook nog eens enorm op elkaar. Hoe komt u er nu achter of u waar krijgt voor uw geld, en of u de juiste beslissing neemt voor uw bedrijf? Deze Buyer’s Guide van Fleetmatics neemt u stap voor stap mee.
Zie hier voor de whitepaper
Lees verder >
Renovatie in een dag
Een energieverspillend oud huis is binnen een dag getransformeerd naar een modern energiezuinig en volledig duurzame woning. De woning in Nieuw Buinen heeft een volledig nieuwe ‘schil’ gekregen. In die schil zijn alle benodigde installaties verwerkt
Voor meer informatie zie hier voor de video
Lees verder >
OV-terminal in beweging
Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling Speciale Projecten realiseert in combinatie met BAM de openbaar vervoer terminal (OV-terminal) Arnhem. Het project omvat het realiseren van een transferhal, deze sluit aan op de fietsenstalling en de reizigerstunnel en verbindt eveneens de parkeergarage, de taxistandplaats en het busstation met elkaar.
Zie hier voor de video
Lees verder >
Thermische bruggen oplossen voor een duurzame renovatie
Bij de renovatie en opwaardering van bestaande gebouwen staan wooncomfort en energiebesparing de komende jaren hoog op de agenda. Bij een duurzame renovatie van gebouwen mogen thermische bruggen niet vergeten worden. Een thermische brug kan leiden tot condens- en schimmelvorming en verhoogt het risico op bouwschade. Speciaal voor de renovatie van bestaande gebouwen is de Schöck Isokorf® R ontwikkeld.
Lees verder >
Over Cobouw
Cobouw Kennis is een portal waarvan gratis content te downloaden is. Met content worden onder andere whitepapers, webinars, webcasts, praktijkcases etc. bedoeld. Alle content op Cobouw Kennis is gerelateerd aan de bouw. Via Cobouw Kennis worden maandelijks duizenden kennisdocumenten verspreid.
Wilt u zelf whitepapers plaatsen? Neem dan contact met ons op.
Informatie
Contact
Adverteren
Wijzigen gegevens
Afmelden

Cobouw.nl

Categories: Technique
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018