Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
05 maart 2018
Versoepeling aanbestedingsplicht wordt ongedaan gemaakt
 

Wanneer moeten aanbestedingen verplicht openbaar worden aangekondigd met het oog op eventuele interesse uit het buitenland? Een aankomend arrest van de Hoge Raad dreigt nadelig uit te pakken voor gemeenten.

 
Lees meer
 
Waarom Hardenberg de meest toegankelijke gemeente van Nederland is 
 

Hardenberg ging er dit weekend vandoor met de titel ‘meest toegankelijke gemeente’, maar vier andere gemeenten eindigden ook hoog. Dit is waarom juist zij in die top vijf belandden.

 
Lees meer
 
Advertorial
Doe mee aan de enquête over de AVG!
 
In hoeverre is de gemeente waar u werkt klaar voor de Algemene verordening gegevensbescherming? Gemeente.nu is benieuwd naar uw mening! Deze korte vragenlijst is uitsluitend bedoeld voor ambtenaren en bestuurders bij gemeenten.
 
Naar de vragenlijst
Opinie | Hoe ‘ontsnapp’ ik uit het overheidslabyrint?
 

Zou je ook niet willen dat je zaken doet met overheden en in één moeite je bankzaken en boodschappen kunt regelen? Dat jij de regie hebt via een simpele app? Jonas Onland van de gemeente Eindhoven blogt over MijnApp.

 
Lees meer
 
Praktisch experimenteren met blockchain
 
Lees meer
 
Meer
 
Stedelingen willen af van vervuilende auto’s
Opinie | Innovaties genoeg, maar de basis is toch ‘gewoon’ die gebruiker?
Gemeente.nu nieuwsbrieven
 
De redactie heeft de opzet van de nieuwsbrieven gewijzigd, waarbij we beter willen aansluiten op uw wensen als lezer. Bent u tevreden met de nieuwsbrief of -brieven die u ontvangt, dan hoeft u geen actie te ondernemen. U kunt altijd uw voorkeuren wijzigen via de link onderaan de nieuwsbrief.
 
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com