Energie+, hét kennisplatform voor duurzame wijken van de toekomst

Training 'Introductie in de energietransitie' voor opbouwwerkers

De energietransitie lijkt vooral over geld en techniek te gaan. Terwijl het juist een sociale opgave is. Als opbouwwerker kun je een serieus verschil maken. Jij hebt allerlei contacten in de wijk en je kunt in jouw netwerk mensen informeren en motiveren om samen aan de slag te gaan.

Wil jij de sociale schakel in de energietransitie zijn? 
Dan moet je er natuurlijk wel voldoende vanaf weten. Daarom organiseert Energie+ in samenwerking met BPSW de training Introductie in de energietransitie. In vier bijeenkomsten brengen we je op de hoogte van alles wat je als opbouwwerker moet weten over de energietransitie. 

Deze training wordt verzorgd door experts die heel goed begrijpen welke rol jij als opbouwwerker kunt spelen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden ga je steeds beter snappen hoe de hazen lopen. En natuurlijk is er genoeg ruimte om jouw eigen casus in te brengen.

Versterk je rol als sociale schakel in de energietransitie!
Deze training Introductie in de energietransitie is bedoeld voor sociaal werkers, opbouwwerkers, sociaal makelaars, welzijnswerkers en buurt- en wijkwerkers. 

Vier bijeenkomsten
De training bestaat uit vier bijeenkomsten. De eerste drie zijn online. De slotbijeenkomst is live.

  • Donderdag 7 oktober – 14.30 uur tot 17.00 uur - docent Johan Simon
  • Dinsdag 2 november – 14.30 uur – 17.00 uur - docenten Marcel Spierts en Erik Jansen
  • Maandag 29 november - 14.30 uur tot 17.00 uur - docent Yvonne Zuidgeest
  • Een dag in januari 2022 – 10.00 uur tot 16.00 uur (omgeving van Utrecht/Den Bosch)

Aanmelden kan via www.energieplus.nl/introductie_in_de_energietransitie. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051015.

Met vriendelijke groeten,

Team Energie+
Marjolein, Evamarije en Yvette
 
Kosten
De training kost € 445 voor leden en partners van Energie+ en/of BPSW en € 595 voor niet-leden. In de CAO Welzijn en Dienstverlening is loopbaanbudget opgenomen (1,5% van jouw maandelijkse salaris). Loopbaanbudget wordt ook vaak wel aangeduid als LBB. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw Individuele KeuzeBudget (IKB) ook in te zetten voor scholing en training.
Redactie: Yvette Vierhout | Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch | 073-2051010. 

Copyright ©2021 Energie+, alle rechten voorbehouden.

Wil je je e-mailinstellingen wijzigen? Pas hier je voorkeuren aan of schrijf je uit