Nieuwsbrief van 7-6-18 6:11:00
Online bekijken

Verticale gevelbekleding, naar eigen inzicht samen te stellen uit elementen

Dress up your wall, met Renson Linarte

Renson Linarte zorgt voor een nieuwe dimensie in verticale design gevelbekleding. Linarte is namelijk eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten.

Van gevangenis naar ontmoetingscentrum | Blokhuispoort Leeuwarden

Na diverse renovaties en bestemmingen is Blokhuispoort omgetoverd tot een ontmoetingsplaats. Van bibliotheek tot een kapper, in de voormalige gevangenis is een divers aanbod aan zakelijke, commerciële en culturele doeleinden te vinden. Eigenaar BOEi wil diverse erfgoed restaureren en herbestemmen om het te bewaren en het een waardevolle plek te geven in de maatschappij. Dat is met Blokhuispoort zeker gelukt.

Dilataties, vloerovergangen en scheuren in vloeren

Dilataties, vloerovergangen en scheuren in vloeren noemen we allen in ditzelfde artikel omdat ze onvermijdelijk met elkaar verbonden zijn.  De dilatatie en zo ook de vloerovergang in een oppervlak zijn noodzakelijk voor het opvangen van de werking van een vloer, anders gaat deze scheuren. Vloeren worden vaak zwevend gelegd, of vrij van de constructieve delen van een gebouw. Daarom moeten deze delen altijd kunnen blijven werken.

Echte avonturiers zijn niet bang voor natte voeten

Onlangs heeft IJreka bij nieuwbouwbuurt Frankhuis in Zwolle een nieuwe speelomgeving gerealiseerd in opdracht van de gemeente. Deze buurt onderscheidt zich van de overige buurten in Stadshagen door zijn ligging aan het Zwarte Water. Mede daarom hebben de bewoners gekozen voor zand & water speeltoestellen om het gevoel vast te houden dat ze hebben gecreëerd in deze buurt.
Alles over zonwering op de themapagina "Zonwering"

Oostwoud - postkasten en bellentableaus serie 1770

Oostwoud-postkasten en -bellentableaus serie 1770 voor buiten en binnen, in enkele of serieopstelling, volgens NEN 1770. Horizontaal en verticaal te combineren voor wandmontage, inbouw of vrijstaande opstelling.

MAkustik Ma 20 Fine: geluidsabsorberende panelen met microperforaties

Dankzij de uiterst fijne afwerking worden de microgeperforeerde en geluidsabsorberende panelen uit de MAkustik Ma 20 Fine serie toegepast in ruimtes met hoge eisen naar akoestiek én esthetiek.

Heras staalmathekwerk Uni Security

Het Uni staalmathekwerk biedt beveiliging op het hoogste niveau dankzij extra sterkte en stevigheid. Het horizontale U-profiel ondersteunt de verticale staaldraden (diameter 6 mm) met een maaswijdte van 50 x 200 mm voor optimale sterkte en stevigheid.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.