In Syracuse, Berlijn & Salzburg
In Syracuse, Berlijn & Salzburg | Bekijk online versie
Header
shadwo.png
Bijzondere reizen uitgelicht
Sfeerverhogende culturele & muzikale uitspattingen
Het is mens eigen om feestelijkheden op te leuken met dans, muziek, diverse spijzen & dranken. Van oudsher zijn deze zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook smult de mens van tradities. Onze feestdagen staan er immers bol van. Wij bieden u de mogelijkheid om de komende Kerst, Paas- en/of Pinksterdagen van een extra impuls te voorzien, zij het cultureel, zij het muzikaal.
  • Het kan nog als u er snel bij bent! Breng de Kerstdagen door in Syracuse, de voormalig Griekse kolonie, alwaar dr. ing. Kees Peterse gedurende een 8-daagse reis uitgebreid vertelt over het rijke verleden van de havenstad. Er zijn nog maar 2 plaatsen vrij.
  • Reis in de week voor Pasen af naar Berlijn en geniet onder leiding van Musicologe dr. Eveline Nikkels tijdens een 5-daagse reis van een gevarieerd muziekprogramma bestaande uit o.m. twee opera’s in de recent heropende Staatsoper Unter den Linden.
  • Het Pinksterfestival in Salzburg staat in het teken van het, in de muziekwereld belangrijke, jaar 1868. Beleef onder leiding van operapersoonlijkheid mw. Erna Metdepenninghen deze muzikale 6-daagse reis.
 
Naar de website
Sicilie

 

Kerst in Syracuse
8-daagse reis o.l.v. dr. ing. Kees Peterse - LAATSTE KANS
Voor de late beslisser is er nog plek om onderdeel te zijn van deze unieke reis door de oudheid. De rijke resten uit de Griekse en Romeinse tijd staan hierin centraal. Daarbij komt het erfgoed uit latere perioden aan bod. Voorts brengen we een bezoek aan het pittoreske Taormina en staat ook de Romeinse villa van Piazza Armerina op het programma.

Vertrekgarantie: 23 december 2017
€ 1.995 | Lees meer over deze reis
Opera's in Berlijn
Berlijn
Kunst, cultuur & muziek in Berlijn
5-daagse reis o.l.v. dr. Eveline Nikkels
De Duitse dynamische hoofdstad is eind maart het toneel voor een even interessant als veelzijdig reisprogramma. Naast stadsverkenningen en museumbezoeken krijgen we met Falstaff van Giuseppe Verdy, Le Martyre de Saint Sebastian van Debussy en Parsifal van Richard Wagner muzikale hoogstandjes voorgeschoteld in de recent heropende Staatsoper Unter den Linden.

Vertrekdatum: 27 maart 2018
€ 1.395 | Lees meer over deze reis
Muzikale hoogtepunten in Oostenrijk
Salzburg
Salzburg Pinksterfestival
6-daagse muziekreis
Het Pinksterfestival is in Salzburg al jaren een begrip en oogst tot ver over de landsgrenzen niets dan lof. Traditiegetrouw staat het onder de bezielende leiding van de beroemde mezzosopraan Cecilia Bartoli. Met onder meer twee opera’s en een zogeheten ‘Festkonzert’ mag de gehele reis gerust een muzikaal hoogtepunt genoemd worden.

Vertrekdatum: 17 mei 2018
€ 1.245 | Lees meer over deze reis
icon_tablet Over ons
Wilt u meer weten over de doelstellingen van Academische Reizen of bijvoorbeeld over de reisvoorwaarden? Deze informatie vindt u op onze website.

 

icon_setting Openingstijden
U kunt ons aansluitend op kantooruren tevens op zaterdag en in de avond bereiken.
Ma t/m vrij 09.00 - 20.00 uur
Za 09.00 - 17.00 uur
Contactgegevens

 

icon_help Brochure
In het Cultoura magazine vindt u een overzicht van onze reizen, Cultoura-trips en diverse, relevante artikelen. Vraag hier de meest recente editie aan

 

Lees hier alles over onze zeer deskundige reisleiding
Ontdek de verschillende invalshoeken van onze reizen.
Contact
Academische Reizen
E-mail: info@academischereizen.nl
Telefoonnummer: 020-589 29 40
Volg ons op sociale media
icon-facebook
U ontvang deze e-mail omdat u bent ingeschreven voor de Academische Reizen nieuwsbrief. Klik op   afmelden  als u geen e-mails meer wenst te ontvangen of om uw profielgegevens aan te passen. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via 020 589 29 40 of per e-mail op info@academischereizen.nl
Academische Reizen is onderdeel van Institute of Travel, all rights reserved 2017 ©