Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

3 februari 2022

AmersfoortMail

Vervolgstappen gebeurtenis Rusthof
De gemeente zet een aantal stappen om het vertrouwen onder nabestaanden van overledenen die op begraafplaats Rusthof begraven liggen, te herstellen. Het gaat om een groepsgesprek tussen nabestaanden en de groep mensen die op Rusthof onderzoek deed naar energieën van overledenen, het formuleren van een afwegingskader voor activiteiten op Rusthof en vergoeding van kosten aan nabestaanden die een andere rustplaats voor hun overleden dierbare wensen.
Lees meer
 
Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt weer open
Om de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt zo groot mogelijk te maken, heeft de gemeente de subsidieregeling Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt weer opengesteld.
Lees meer
 
15 politieke partijen willen met de gemeenteraadsverkiezingen mee doen
De partijen hebben hun kandidatenlijst ingeleverd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 tot en met 16 maart. Nieuwkomers zijn JEZUS LEEFT, Lijst Noëlle Sanders, ZWARTE PIET IS ZWART, Amersfoort voor Vrijheid (blanco lijst) en Partij voor de Dieren.
Lees meer
 
Rondwandeling in De Nieuwe Stad van de toekomst
Sinds 2013 werken Schipper Bosch en Gemeente Amersfoort hard aan de toekomst van De Nieuwe Stad. De voormalige Prodentfabriek is herontwikkeld en een mix van kleine en grote bedrijven en onderwijsinstellingen vormen een stevige basis in het gebied.Lees meer
Toekomstfonds Duurzame Ontwikkeling vanaf 7 februari 2022 open
Vanaf 7 februari 2022 opent Amersfoort de aanmeldingen voor het Toekomstfonds Duurzame Ontwikkeling. Met dit fonds ondersteunt Amersfoort innovatieve ideeën van ondernemers en inwoners. Het fonds is bedoeld voor initiatieven die bijdragen aan hergebruik van afval en grondstoffen, energiebesparing of het opwekken van duurzame energie. Lees meer
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 13 februari 2022
Lees meer
Werk aan de weg
Bekijk welke wegwerkzaamheden er de komende periode zijn en wat dit betekent voor het verkeer in de stad.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I