Drie ongemakkelijke situaties.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Speciaal voor voetbalhaters: een EK-gids om de sport leuker te maken

Dus jij vindt voetbal maar niks? Helaas ontkom je niet aan de massahysterie die op 11 juni weer van start gaat. Om je een beetje wegwijs te maken, zet Quest een aantal zaken voor je op een rij. Kun je toch nog meepraten met al die rare voetbalfans.

 
 
Quest
 

In 1955 stikten twee jongetjes in een kist

'Als ik in Amsterdam ben en door de Vijzelstraat langs het Carlton Hotel loop’, zegt Elly Koot (77), ‘dan kijk ik altijd even naar het parkeerplaatsje erachter. Dan zeg ik in mezelf: ik hou van jullie, Red en Bobo.’ Het is 66 jaar geleden dat haar kleine broertjes Leslie (6) en Ronald (9) gingen spelen op de destijds veel grotere parkeerplaats achter het hotel. Ze overleden toen ze vast kwamen te zitten in een kist.

 
 
Quest
 

Klaar voor de zomer: lekker lezen + gratis hamamdoek

Het echte mooie weer moet nog komen, maar daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Als je nu een abonnement neemt op bijvoorbeeld Quest, National Geographic of Quote, krijg je er een mooie hamamdoek bij. Perfect voor op het strand. 

 
 
Quest
 

Eerste hulp bij niet-groene vingers: plaagdieren in je kamerplant

Verdorie, vliegt er nou alweer zo'n klein zwart beestje je plantenpot in? Geen paniek, er zijn meerdere manieren om van de vervelende insecten af te komen.  

 
 
Quest
 

Drie situaties die kunnen ontstaan als je een verward persoon tegenkomt

Je staat ’s morgens op de trein te wachten. Daar loopt een man met een angstige blik in zijn ogen. ‘Ze komen me halen!’, jammert hij. Misschien heeft die man hulp nodig? Maar wat moet je dan zeggen? 

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waar of niet: jonge vogels moet je nooit oppakken

Vogeltjes die uit het nest zijn gevallen, moet je nooit oppakken. Want, zo gaat het verhaal, dan worden ze verstoten door hun moeder. Wat klopt er van dit verhaal?