Verwarm je winterhart

8 months ago


Text only:

Toont deze e-mail niet correct?
Bekijk hem in je browser.
 
Ben jij al komen winterwandelen? Elk weekend van 13 januari t.e.m. 25 februari 2018 kan je terecht in het Openluchtmuseum voor een stevige, winterse wandeling. En dat telkens van 14 u. tot 20 u. Haal je wandelschoenen al maar vast uit de kast! Onze aangepaste toegangstarieven vind je hier.
 

Hart voor homemade valentijncadeaus


Liefde is … elkaar voor Valentijn een uniek en handmade BKRK-cadeau geven! In onze webshop bestel je in een handomdraai het origineelste cadeau voor jouw tortelduifje. Leer, hout, keramiek of textiel … Het is eens wat anders dan bloemen en chocolade!
Extra voor jou: 10% korting met de code ‘Valentijn’!
 

Kids op kamp!


Kids lekker spelen op kamp, ouders lekker genieten van de rust … Het kan, dankzij Bokrijk! Idee Kids vzw organiseert projectkampen voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen, afgestemd op de leeftijd en leefwereld van jouw kind. Kortom: een onvergetelijke vakantieweek! Ontdek alle Idee Kids-kampen op www.ideekids.be of op onze website. Tot op kamp?
Extra voor Bokrijk-abonnees: € 10 korting op je kamp!
 

Pizza bakken @superette bokrijk


Tijdens deze workshop krijgen de kids een snelle introductie in het maken van pizza deeg op basis van zuurdesem. Ze leren hoe je dit deeg maakt hoe je tot een pizza vormt en daarna krijgen ze wat tips over het beleggen en bakken van de pizza. Het wordt een echte doe-workshop, niet te veel theorie en veel actie!
Meer info
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je interesse toonde in Bokrijk.
Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk
T +32 (0)11 265 300
F +32 (0)11 265 370
infobokrijk@limburg.be
uitschrijven   gegevens aanpassen 
                               
 

bokrijk.be

Categories: Holidays Fish | Fishery
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018