Nieuwsbrief van 8-2-18 6:39:00
Online bekijken

De meest zuinige radiator van Jaga

Strada: de meest geliefde radiator van Jaga

Met de Low-H2O technologie is de Strada de meest zuinige radiator van Nederland. Wist u dat Strada één van de meest verkochte radiatoren van Jaga is? Door het compacte design, strakke en moderne uiterlijk is hij erg geliefd.

'Elektrisch verwarmen van woningen en kantoren wordt steeds gebruikelijker met NOM'

Nul op de meter houdt in dat woonhuizen en andere gebouwen zelfvoorzienend zijn. Dit betekent dat zij net zoveel energie opwekken als dat ze verbruiken. Door dergelijke concepten wordt men minder afhankelijk van vervuilende externe energiebronnen, dit draagt bij aan een schoner klimaat. Daarnaast zit er ook een financieel voordeel aan voor de bewoners.

Nul op de meter zorgt voor meer en betere samenwerking tussen marktpartijen

Evenveel energie opwekken als verbruiken, dat is kortgezegd waar het begrip Nul op de meter om draait. Nul op de meter is haalbaar als de woning met onder andere slimme installaties, betere isolatie en eigen energieopwekking naar een hoger plan wordt getild.

LG Electronics breidt de product- en prestatiegarantie van zonnepanelen verder uit

LG Electronics verlengt de garantieperiode voor klanten en partners van LG Solar die kiezen voor de MonoX Plus- en NeON 2-zonnepanelen, van twaalf naar vijftien jaar. Hiermee maakt LG het voor consumenten nog aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen en benadrukt het bedrijf de hoge kwaliteit die het levert als wereldwijd gerespecteerde fabrikant van hoogwaardige producten. 

Energiezuinig verwarmen en koelen met innovatieve Samsung 360 cassette 

De 360 cassette is een onderdeel van het programma Samsung warmtepompen. Comfort, duurzaamheid en design met de Samsung 360 cassette. De volledig ronde cassette zorgt voor optimale verwarming en een tochtvrije koeling in ieder hoek van de ruimte. 

Vasco introduceert nieuwe generatie all-in-one WTW-units voor nieuwbouw en renovatie

Ventilatie-units T350 en T500 combineren hoog rendement (95,4% bij 300 m3 luchtdebiet), laag energieverbruik en installatiegemak. Vasco Group uit Dilsen (BE) introduceert een nieuwe serie WTW-ventilatie-units. Uniek is het all-in-one principe; de nieuwe T350 en T500 zijn standaard uitgerust met een veelheid aan functionaliteiten die doorgaans optioneel zijn.

White Paper Basiskennis Bouwkunde - Elektrische Vloerverwarming

Een elektrische vloerverwarmingsinstallatie bestaat uit elektriciteitsdraden, regelmatig verdeeld aangebracht en geintegreerd in de vloerconstructie. De installatie is via een relaisschakelaar verbonden aan het elektriciteitsnet. Deze White Paper uit de serie Basiskennis Installaties zet de verschillende soorten elektrische vloerverwarming en de bijbehorende kenmerken overzichtelijk uiteen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.