Nieuwsbrief van 9-2-17 7:20:12
Online bekijken

Verwarming: slim verwarmen en verkoelen tegelijk

Slim verwarmen, ventileren en koelen met lucht door de nieuwe Elan 4 van Brink

De woning verwarmen, ventileren en op wens koelen door middel van één toevoer kanalensysteem? Brink Climate Systems heeft nu dé ultieme oplossing: de nieuwe Elan 4. Door slimme techniek in het toestel is het energieverbruik laag en daarom een perfecte oplossing voor Nul-op-de-Meter woningen.

Altijd controle over uw vloerverwarming

Het in eigen huis ontworpen MAGNUM Remote Zone Control is een compleet systeem voor het regelen van uw vloerverwarming. Het systeem bestaat uit draadloze thermostaten en een controller die bij de verdeler wordt gemonteerd. Het systeem biedt via iedere PC, Tablet of Smartphone een zeer gebruiksvriendelijke aansturing van de verschillende zones. 

Caleffi aanwezig tijdens innovatie-event Building Holland 2017

11 t/m 13 april a.s. zal Caleffi voor het eerst deelnemen aan Building Holland, hét driedaagse innovatie-event van Nederland. Hier komen de meest actuele trends en ontwikkelingen binnen de bouw en vastgoed samen. Caleffi zal er met enkele slimme oplossingen aantonen hoe men snel een eenvoudig een duurzame installatie kan bekomen. 

Vaillant introduceert energie-efficiënte en ecoTEC plus 80-100-120 cascadesysteem

Vaillant kondigt aan dat de nieuwste modellen HR-ketels binnen het ecoTEC plus portfolio, 80, 100 en 120 kW, nu ook inzetbaar zijn als cascadesysteem. Door de mogelijkheid tot solo-, lijn-, ruggelingse- en hoekopstelling is de Vaillant ecoTEC plus 80-100-120 geschikt voor iedere ruimte. 

CV-ketel als aanwinst voor elke ruimte en interieur

De Prestige CV-ketel is een aanwinst in elke ruimte en elk interieur. Een revolutionair concept gebaseerd op een totaal nieuwe visie op CV-techniek, waarin het design de hoofdrol speelt. De traploos modulerende regeling reageert automatisch op uw warmtebehoefte bij gunstige energieprestaties.

ATAG-One: slimme thermostaat voor efficient verwarmen van de woning

De ATAG One thermostaat is een snel en eenvoudig te installeren en slimme gebruiksvriendelijke kamerthermostaat. De ATAG One thermostaat is ook op afstand te bedienen met behulp van de ATAG One app op smartphone of tablet, of per computer. De ATAG One thermostaat kan ook met zowel de installateur als de gebruiker communiceren.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.