Nieuwsbrief van 19-3-20 6:30:10
Online bekijken

Duurzame oplossingen voor de installatiebranche

Het licht gewicht E-plenum

Voor het realiseren van goede ventilatie- en airconditioningprojecten zijn roosters een belangrijk onderdeel. Wij hebben met ons nieuwe lichtgewicht EPS plenum een mooi alternatief voor de bekende metalen geïsoleerde plenums. Het E-plenum kan eenvoudig gemonteerd worden op 594 x 594 inlegroosters en is dus uitstekend te combineren met standaard wervelroosters of geperforeerde platen. Het is universeel, te voorzien van verschillende maten aansluitingen, geïsoleerd en zeer licht.

Dé Jaga radiator voor warmtepompen

De Strada Hybrid is de ideale combinatie met een warmtepomp voor een duurzame installatie. Deze radiator van Jaga Climate Designers levert de hoogste afgifte voor koelen én verwarmen met het laagste geluidsniveau, door toepassing van het Dynamic Boost Hybrid (DBH-)systeem. Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen zijn veel grotere radiatoren noodzakelijk. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen.

Fluisterstille ventilatie maatgevend op het gebied van warmteterugwinning

Met de nieuwe ventilatie D-unit DX legt Vasco de lat voor ventilatie met warmteterugwinning opnieuw een stuk hoger. Deze fluisterstille ventilatie-oplossing onderscheidt zich door een onovertroffen rendement en een flexibele en eenvoudige montage. In het hart van de Vasco DX units is een volledig nieuw ontwikkelde warmtewisselaar geplaatst. Deze door Vasco ontwikkelde ‘Octogon’ warmtewisselaar staat garant voor een ongekend resultaat.

Radson wordt Radson

Radson, merk van de Finse Purmo Group, lanceert een nieuwe merkstrategie met vier merkpijlers als fundament: verhoogde efficiëntie, betere integratie, slimmer werken en een kleinere voetafdruk. Op basis van deze nieuwe visie ontzorgt Radson haar klanten door efficiënte, slimme, duurzame en geïntegreerde verwarmings- en koeloplossingen aan te bieden voor een comfortabel binnenklimaat in woningen en commerciële gebouwen.

ACO introduceert nieuwe ShowerDrain Douchegoot

ACO is een gerenommeerd producent van douchegoten. De ShowerDrain C maakt sinds jaar en dag deel uit van het assortiment en is nu geoptimaliseerd. Verbeteringen op het gebied van hygiëne, design en techniek zorgen voor een nog betere afwatering en laten je onbezorgd genieten van wellness-momenten in je badkamer. De douchegoot geeft de onverwachte finishing touch aan je badkamer. Daarom zijn er volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy.

NBD E-Magazine Duurzaamheid: van innovatie-investeringen tot afstandhouders

Lees gratis het NBD E-Magazine "Duurzaamheid", met naast de mooie bijdragen van onze deelnemers o.a. een artikel met verschillende opinies van professionals over biogas, een recensie over het boek "Schiphol - Grensverleggend luchthavenontwerp 1967 - 1975" en een verslag van een ronde-tafelbijeenkomst met als onderwerp "The living building".
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.