Hotel  |  Restaurant  |  Kookschool  |  Meetings & events  |  Culinaire shop

AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | + 31 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL

Fantastische garden party met Veuve Chicquot

Wat was het een feest. Iets meer dan twee weken geleden hebben wij alweer ons eerste 'partijtje' gegeven. Onze champagneleverancier Veuve Clicquot kwam met het idee om een garden party te organiseren om te vieren dat de horeca weer open mocht.

Over deze vraag hoefden wij niet lang na te denken; met ons 65-jarig bestaan (dit jaar) en de terugkeer van Leendert Scholtus als chef hadden wij ook genoeg redenen voor een feestje! Uiteindelijk werd het een fantastische garden party lunch.

Heeft u ook wat te vieren en zou u graag een lunch of 'garden party' organiseren met uw gezelschap? Onze afdeling groepsreserveringen organiseert graag met u mee! Hopelijk tot binnenkort, met schitterend weer, bij ons op het terras!



Met vriendelijke groet,

Karel Klosse en Diana Lodewijkx


Heeft u de gouden tip?

De Veluwe is hot! Soms als de zon hard schijnt, maar in ieder geval ook toeristisch gezien. Gelukkig mogen wij weer veel gasten ontvangen voor een vakantie in eigen land.

Met het begin van de zomervakantie mogen wij zelfs zoveel gasten ontvangen, dat wij per direct op zoek zijn naar versterking van ons keukenteam!

Kent u de chef de parti of (aankomend) souschef waar wij naar op zoek zijn? De gouden tip wordt uiteraard passend beloond!
Graag willen wij u vragen om dan contact op te nemen.
Deel de gouden tip

Wild in de zomer

 
Sommige mensen denken dat wild alleen verkrijgbaar is in het najaar of de herfst, maar ook in de zomer is er fantastisch wild om van te genieten.

Zoals een mooi stukje reebok bijvoorbeeld! Of wat dacht u van zwijn? Dus ook in de zomer; bij de Echoput is er voor elk wat wil(d)s.




Social Echo Van De Maand

Elke maand kiezen wij een Social Echo van Instagram of Facebook. 

Ook meedoen? Volg ons, tag de Echoput in uw post en plaats in uw comment de hashtag #deechoput.

De winnaar van de Social Echo van deze maand is Manon van der Holt met 'Liefde in de Echoput'.

Volg hotel de Echoput op Facebook en Instagram @HoteldeEchoput
       
Volg ons ook op social media.
Copyright © 2019 Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.