Nieuwsbrief van 29-11-18 6:45:00
Online bekijken

Brand... je moet er niet aan denken - en daarom juist wél!

Dutchplank brandwerende gevelbekleding met brandklasse A1

Het duurzame gevelbekleding-assortiment van Milin B.V. is het grootste in Nederland. Een absolute topper in het assortiment van Milin is Dutchplank vezelcement gevelbekleding, als enige met brandklasse A1! Het cementgebonden materiaal bestaat uit Portland cement, houtpulp, vliegas, gemalen zand, natuurlijke organische vezels, natuurlijk calciumsilicaat, water en mineralen. Dit maakt dat Dutchplank als enige in de gevelbekledingsmarkt onbrandbaar is.

ONZE AANPAK VOOR DE EERSTE 15 MINUTEN BIJ BRAND

Optimale (brand)veiligheid bestaat volgens Saval altijd uit de juiste balans tussen de onderdelen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt. En met Beheer en Onderhoud als onmisbare schil om deze 3-eenheid goed te laten draaien, helpt deze aanpak je veilig door die eerste 15 minuten bij brand en andere calamiteiten. Hoe bepaal je of je het goed geregeld hebt? Als elke “i” in zekere mate is ingevuld ben je op de goede weg.

Brandwerende glasconstructies voorkomen brandoverslag

Bij zowel nieuwbouw als renovatie worden steeds vaker brandwerende glasconstructies geëist. Deze moeten voorkomen dat er brandoverslag plaats kan vinden van het ene naar het andere gebouw. Kingspan|Brakel Atmos engineerde een diversiteit aan brandwerende glasconstructies waarmee aan vrijwel elke vraag voldaan kan worden.

Chubb case study - datacentrum Orange Business Services

Orange Business Services heeft ter bescherming van haar datacentrum tegen brand gekozen voor een Chubb branddetectie- en blusgassysteem. Chubb begrijpt de uitdagingen bij het beveiligen van datacenters en serverruimtes. Zowel het blusgassysteem als het datacentrum zijn zo ingericht dat bij brand de kritische infra­structuur blijft functioneren en daardoor een verstoring van de Orange dienstverlening tot een minimum wordt beperkt.

PROMASEAL - Brandwerende kit en brandwerende strippen

PROMASEAL® is beschikbaar in opschuimende, één-componente, zeer flexibele acrylaatkit en elastomerische kit en een niet opschuimende siliconenkit voor het brandwerend en gasdicht afsluiten van smalle of kleine openingen, (dilatatie)naden, voegen en aansluitingen. Geschikt voor het afdichten van dilitatienaden, kunststofleidingen kleiner dan 25 mm en brandwerende beglazing. Niet overschilderbaar.
NBD Basiskennis Bouwkunde Brandwerende deuren

Intelligente melders voor optimale brand- en koolmonoxideveiligheid

De nieuwe serie intelligente melders van Ei Electronics is ontwikkeld om optimale brand- en koolmonoxideveiligheid mogelijk te maken. De serie bestaat uit rook- en hittemelders, koolmonoxidemelders en 2 multisensor melders die rook/hitte en hitte/koolmonoxide detecteren. Alle melders hebben 10-jaars lithium back-up batterijen en een aantal slimme opties.

GND Brandwerende deuren

Een brandwerende GND-binnendeur of GND-buitendeur is te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel dat in de hangzijde van de deur is geplaatst. Hieraan is eenvoudig af te lezen wie de deur heeft geproduceerd, hoe de deur is geleverd, wie verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden bij het proces van plaatsen en controleren en welke prestaties de deur of deur/kozijn-combinatie levert.

Download gratis de white paper "Brandmeldinstallaties"

Basiskennis Bouwkunde "Brandmeldinstallaties" maakt inzichtelijk waar, wanneer en welke soort rookmelders en brandmelders worden toegepast. Een brandmeldinstallatie is een installatie die zo tijdig mogelijk brand signaleert, zodat vervolgens actie kan worden ondernomen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.