Spil på alle dine strenge

Vi åbner i denne uge! Hvad betyder det for dig?

Hav et øje på din email og Coronapasset klar, når vi åbner for salget til denne uges Gourmetkoncerter.

Hold jer klar

I denne uge præsenterer vi tapaskoncerten Gourmetmusik, hvor man både torsdag og fredag aften kan opleve musikalske godbidder udvalgt af vores chefdirigent.

Men da de officielle retningslinjer for publikum og restriktionerne omkring antal, afstand o. lign. stadig ikke er meldt ud officielt, får vi meget travlt i de kommende dage med at sørge for det praktiske omkring billetterne - og til at åbne fredagskoncerten for køb.

Derfor - hvis du har allerede har købt billet til ugens koncert eller agter at gøre det - så hold venligst et vågent øje med din email, da vi, så snart vi ved noget, vil sende info* ud omkring din plads i Symfonisk Sal.

Ydermere, så véd vi allerede, at man skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas for at komme til koncert i Musikhuset. Vær opmærksom på at have passet udprintet eller klar på telefonen og sørg for at have booket en test i tide i denne uge, hvis du ikke er vaccineret. Musikhuset og vi har ikke mulighed for at give henstand eller dispensation ifht. tabt, glemt eller forældet prøvesvar. Intet Coronapas, ingen adgang.

*Vi sender naturligvis også en mail ud til indeværende nyhedsbrevsliste, når billetsalget åbner til koncerterne i denne uge.

Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2021 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.