‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
02. jun 2020
Experimentarium åbner igen 8. juni
På mandag åbner Experimentarium igen, og vi glæder os til at se jer!

Det skal være sjovt at besøge Experimentarium, og du skal også føle dig tryg. Derfor har vi lavet nogle ændringer i forhold til den måde, et Experimentariumbesøg normalt forløber. Vi har gjort vores bedste for, at I får en sjov, finurlig og lærerig oplevelse hos os – i trygge omgivelser. Vi håber, at I vil tage godt imod vores ændringer.
Læs mere
 
Overblik: Sådan åbner vi igen
Besøg skal bookes på forhånd, vi har mindst 8 m2 pr. gæst og hyppig rengøring er med til at skabe rammerne om et trygt besøg.
Få overblikket
 
FAQ: Sådan oplever I Experimentarium
Hvor tit gør vi rent? Hvordan booker man? Og hvad med madpakkerne? Vi har samlet al praktisk information om vores genåbning i en FAQ.
Se FAQ'en
 
Book besøget på forhånd
For at begrænse antallet af gæster i huset og forhindre kødannelser, har vi indført at I skal booke jeres besøg på forhånd.

Se hvordan du booker
 
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram