Vi er i konstant forandring - tænk langsigtet og måske endda ud af boksen

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev
27. oktober 2015

Vi har siden sidste nyhedsbrev haft ekstra travlt. Det har vi fordi mange – ganske fornuftigt – har valgt at takke pænt ja til vores tilbud om en gratis indledende vurdering af optimeringsmuligheder i privatøkonomien. Det er vi glade for – vi er nemlig til for netop at optimere økonomier. Vi er her også for at give dig tryghed og indsigt i din økonomi, og i den sammenhæng har vi denne gang valgt at kaste lys på digitaliseringsprocessen i den finansielle verden samt på hvordan det ofte betaler sig at tænke langsigtet og ind imellem også anderledes.


Din økonomi digitaliseres
Digitaliseringen er over os. Som det var tilfældet med industrialiseringen i sin tid, har digitaliseringen også stor indvirkning på brancher, samfund og vores hverdag – også når det kommer til vores økonomi. Konsekvenserne kender vi ikke fuldt ud endnu, men vi kan se nogle tendenser, og vi har kigget nærmere på dem der udvikler sig lige nu i den finansielle verden.

Bliv klogere på den finansielle digitaliseringsproces her
 

SU-lån som langsigtet opsparing
Er du studerende, eller har du børn der er, så er det en god ide at læse med her. Det er det egentlig under alle omstændigheder. Her er nemlig et godt eksempel på, at langsigtet planlægning – og i denne sammenhæng ”ud-af-boksen-tankegang” er en fornuftig tilgang til din økonomi. Vi har for nyligt, i Politiken, besvaret et brevkasse spørgsmål om optagelse af SU-lån med henblik på finansiering i en senere mere etablerende livsfase med bil, bolig og hvad der ellers hører til. Dette kommer i øvrigt fint i forlængelse af de nye krav til boligkøbere, som vi belyste i seneste nyhedsbrev.

Læs hvordan SU-lånet kan benyttes fornuftigt og utraditionelt


Næste foredragstema er pension
Apropos bolig, så er vores foredrag om boligøkonomi og investering nu veloverstået. Vi har fået positiv feedback, hvilket må betyde deltagerne har fået nyttig og relevant viden. Det næste, og i denne omgang sidste, i rækken af foredrag, er pension. Vi er allerede nu fuldt booket i København og Vejle, mens der kun er få pladser tilbage i Aarhus og Aalborg. Foredragene afholdes i perioden d. 10. til d. 16. november.

Er du hurtig, kan du booke en af de sidste pladser i Aarhus og Aalborg her.

Til de interesserede er her også et par generelle, men gode, pensionstip.
 

Du kan stadig nå det
Vi runder af hvor vi startede. Du kan nemlig stadig nå at få glæde af vores tilbud om enten en gratis indledende vurdering af optimeringsmulighederne i din økonomi eller en gratis indledende analyse af dine investeringer via banken. Disse tilbud er gældende året ud.


Med venlig hilsen
Uvildige.dk

Ps.
En af vores foredragsdeltagere, som har valgt at benytte sig af vores tilbud om en indledende økonomisk vurdering, har efterfølgende købt rådgivningstimer, og denne boligejer kan nu se frem til en årlig besparelse i renteudgifter på ca. kr. 70.000,-. Det kan vi ikke garantere for alle, men måske er der også noget at hente for dig…
 

Følg os på både Facebook og LinkedIn – her får du løbende nyttigt nyt om stort og småt.

Dette nyhedsbrev må naturligvis gerne videresendes til andre, der kunne være interesseret i dette.

For afmelding af nyhedsbrevet http://www.uvildige.dk/nyhedsbrev.aspx

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019