Åbn nyhedsbrevet i din browser

Vi går til kamp mod byggespild

Med No Roof To Waste går vi til kamp mod byggeriets rekordstore og gradvist voksende affaldsmængde!
Takket være det nye omfattende genbrugsprogram bliver gamle tage til nye, når vi demonterer op til 40 år gamle tage, så de kan genanvendes 100 % i produktionen af ny tagpap.

At genanvende vores egne gamle tagpaptage giver nemlig rigtig god mening – økonomisk såvel som miljømæssigt. Samtidig kommer processen til at have stor indvirkning i forbindelse med DGNB-certificeringer, Svanemærkning, EPD’er mv., som indgår i beregningerne vedr. miljøvenlige byggerier.

Vil du vide mere om No Roof To Waste?

Se videoen her

Superhelte får tag over hovedet

”Et tag så sejt, at det kunne spille en rolle i film og tegneserier med Spider-Man, Batman og Guardians of the Galaxy. BaseCamp kunne være hovedkvarter for hele banden”.

Sådan beskrives taget på det banebrydende projekt BaseCamp, der netop har vundet prisen Årets Byggeri i kategorien Bolig.

Lars Gitz Architects står bag bygningen, som byder på andet og mere end en æstetik, som enhver Marvel-produktion ville misunde. Bl.a. kan Thomas Nagel fra Multitag Entreprise berette om den særlige tagkonstruktion, som kræves til beskyttelse mod rodnet, vind og vejr.  
Og med dobbeltarmeret Derbigum GC Antiroot er det grønne tagareal rustet til beplantning og sikret en enestående lang levetid.

Det har været en sand fornøjelse at bidrage til superheltearkitekturens nye Gotham City.
 
Læs mere her
Hent dine tagtips fra lommen

Har du prøvet vores nye, mobilbaserede opslagsværk? Med den gratis taghåndbog har du nem og hurtig adgang til al viden om alt fra opbygning og detaljer til udførelse og montage.     

Den digitale database er tilpasset smartphones, så du fremover kan få et mere præcist grundlag at planlægge og udføre tagarbejdet efter.

Med håndbogen får du en praktisk guideline, der bidrager til at spare tid og optimere din arbejdsproces.

Hent taghåndbogen her
Større effektivitet med det rette tag

Coronakrisen er gået fra nedtur til regulær himmelflugt på landets byggepladser, hvor vinterkulden er erstattet af rygende travlhed, glødende ordrebøger – og først og fremmest stor mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for håndværkerfaget. Ikke mindst tagdækkere er en mangelvare, hvilket vi tydeligt mærker.

Derbigum gavner projektets effektivitet og kræver færre mandetimer på byggepladsen sammenlignet med en traditionel tagpapløsning.

Læs mere her
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Vi håber, at dette nyhedsbrev har været relevant for dit daglige arbejde og givet dig inspiration til dine kommende projekter.

Husk, at du altid kan framelde dig via afmeldings-knappen i bunden af hvert nyhedsbrev - men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at læse med næste gang.
 
Hvis du har nogle spørgsmål, tips eller kommentarer til vores nyhedsbreve, er du altid velkommen til at skrive til os på info@eurotag.dk

Med venlig hilsen
Eurotag Danmark A/S

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt nyhedsbrevet på www.derbigum.dk og/eller www.taettag.dk.

Tæt Tag Danmark A/S | Eurotag Danmark A/S
Rosbjergvej 48
Brabrand 8220
Denmark

Add us to your address book


Du kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet